emmaberndtsson

090421

Kategori: Allmänt

Jobbade bara till 5 idag. Sedan åkte jag hem och möttes av ett tomt vardagsrum. Och vad var det jag sa. Det första Jonas säger till mig när jag kommer innanför dörren är att nu kan han ju sitta i sovrummet som jag alltid säger åt honom att göra i vanliga fall. Ye right.

Tog iallafall och dammsög av vardagsrummet. Var rätt skitigt där soffan hade stått. Och vi hittade både det ena och det andra. Bland annat tusen ben och leksaker som Tequila tryckt in under soffan. Fortsatte sedan att dammsuga av resten av lägenheten. Helt sjukt vilken skillnad det blir bara av att flytta ut en möbel. Det ekar i hela lägenheten nu.
Och Tequila tappar hur mycket päls som helst så vi måste börja att städa oftare. Får försöka att dammsuga av varje eller iallafall varannan dag. 


Sedan gick vi ut. Gick till Eriksberg dit vi brukar gå men Tequila var jätte olydig låtsades inte höra oss när vi sa något till henne. Sedan sprang hon runt oss som en galning. Jonas blev sketa arg på henne och jag bara stod och skrattade för mig själv. Inte så bra men vad ska man göra. Fick tag på henne till slut och gick sedan hemåt igen. Det var fullt med myror på berget. Och en pissmyra kissade på min fot. Det gjorde jätteont.

Nu är jag jättetrött. Måste fylla i en enkät om jobbet och sen ska jag nog försöka att lägga mig. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: