emmaberndtsson

Kick off

Kategori: Allmänt

Kom hem sent ikväll. Gick ju på en liten kick off med Nilson och Jerns gänget efter jobbet. Italiensk plockmat tror jag att det va. Kräsen som jag är fanns det iallfall några grejer jag kunde äta. Kycklingfile, kall potatis- och baconsallad, och två sorters bröd. Vi hade lite allmän genomgång av information gällande butikerna och sedan kollade vi på en film om motivation som spelades in för tag sedan då Nilson firade 50 år. Rolig film, mat och trevligt sällskap. Så ska de vara.

Imon börjar jag inte förrens klockan 1 så jag ska bland annat hinna med att åka och träna. Packa och plocka undan lite härhemma.

Lämnade tillbaka ett par svarta jeansleggings på Gina innan idag. M var alldeles för stora och S var för små så det var bara inse fakta.
För pengarna köpte jag istället dessa fina armband som jag kollat lite på. Från ett nytt märke som heter Lady B.
Jag köpte mina på JOY i femmanhuset då de hade 25% rabatt på allt i affären idag och under helgen. Så passa på. Kostade 199:- innan rabatt.Finns även att köpa på nätet bland annat på http://www.leshop.se/. Bra då de har medlemspriser och dessutom är det gratis frakt om man betalar med kort.

Ska nog titta in på JOY imon med när lönen kommit. Funderar på att köpa detta. Är ju så billigt 129:- och så rabatt på det. Tror det ska vara rätt bra kvaltitet på dem. Ungefär som på Ms Bjoux  grejer. Är inte behandlade med något men blir nog inte röda som smyckena från Gina och H&M. Iallafall inte lika snabbt. Man får ju vara lite försiktig, undvika vatten och parfym och dylikt.

Fint va. Hörs imon igen.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: