emmaberndtsson

Tror ni på Karma?

Kategori: Allmänt

När jag hade tvättat klart innan idag upptäckte jag att även mina jeansleggings från Gina var sönder. Så jag reklamerade både mina glans/lack leggings och dom i jeans. Blev ett par nya i jeans och ett par svarta "satin" leggings i samma modell som de i jeans. Får försöka hitta dom i glans/lack någon annan dag för det fanns inga kvar på det Gina som jag var på idag.
 
Var ju 2 avsnitt av Desperate idag. Det första var så mysigt och jag satt och lipade lite för mig själv. Är skönt att göra det ibland. Synd bara att jag missade halva då jag var och handlade och sedan var jag tvungen att bädda med de nytvättade lakanen i sängen eftersom Jonas kollade på fotboll i tvrummet.

Jag är så himla glömsk måste typ skriva listor på vad jag ska göra för att kunna komma ihåg. Idag glömde jag bland annat: köpa ny ögonfransbörjare, höra på Monki om klänningen har kommit in än, hämta min cubusklänning på jobbet samt ett kuvert. Och sen var det något mer men det har jag redan glömt av vad det var. Bra.

Vet inte om jag ska orka ta mig upp och träna tidigt imon med. I så fall blir det bara att jag går på bandet i en timme för det fanns inget roligt pass på morgonen. Vi får se. Det hade ju varit en bra start på dagen.

Och på tal om det började min dag idag rätt så bra.
Hade tur nog att slippa en parkeringsbot idag tack vare en snäll granne.
Detta kanske innebär att min karma äntligen har börjat ge något tillbaka.
Ska nog köpa en triss imon så får vi se.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: