emmaberndtsson

Fyra brunbrända brudar

Kategori: Allmänt

Ja, jag hängde ju med mamma till flygplatsen "i natt" för att möta upp Sara och company. På motorvägen till flygplatsen började batterilampan blinka i bilen så jag visste inte ens om jag skulle komma fram, men det gick bra till slut, både dit och hem. Tog lite paparazzibilder på tjejerna som var lagom uppskattade.Sedan fick jag dom att ställa upp på en bild. Dåligt ljus bara.


En till, fast med blixt. Dålig kvalitet där med. Men, men. Man ser att de skippade solskyddet sista dagen.


Mamma trodde aldrig att väskorna+ det vi hade handlat på IKEA under dagen skulle få plats. Men vad ska man säga EMMA FIXAR.


Mamma hade köpt lite mackor. Tjejerna hade skippat att beställa mat på planet så de var lite hungriga.


Paparazzi Emma i farten.


Ingen kommer undan.

De berättade lite roliga och mindre roliga grejer som hade hänt under resan. Linn hade blivit av med väska och mobil redan första kvällen ute. Mobilen var dessutom ny då hon hade fått köpa en ny efter midsommarhelgen. Behöver jag säga mer. Isabell hade tagit ett nattdopp i havet och när hon kom upp igen hade någon stulit hennes kläder så hon fick gå tillbaka till hotellet i underkläder och en kort skjorta trorjag det var, och som inte täckte mycket. Linas ragg hade vurpat med en moppe och brutit armen och fått sy. Och det enda som hade hänt Sara enligt henne själv var att hon hade fått i sig lite för mycket en kväll och blivit tvungen att köras hem och ledas in. Men jag ska nog pressa henne på mer när jag pratar med henne nästa gång.
Hon hade köpt ett fint flätat armband till mig med det låg längst ner i väskan i bagaget (se bilden lite längre upp) så jag ska få det nästa gång vi träffas.


Idag var vi i Ullared. Kom ner vid fyra tiden och var kvar till stängning i princip. Vi hade ju stockholmare med oss som aldrig vart där innan så det var en upplevelse. 700:- fattigare är jag nu men jag köpte inte en enda onödig pryl. Eller ja inte många iallafall. Bästa köpet var helt klart de nya köksknivarna.
Tequila fick en ny aktiveringsleksak. Favoritgodis i båda ändarna. Hon har jobbat med den ett bra tag kan jag ju säga. Och det bästa med den var nog att den var så pass hållbar. Hon har gnagt på den länge men det har inte blivit ett enda märke på den än. Till slut fick vi ta den ifrån henne för att ta hänsyn till grannarna. Det kan ju vara någon som ska upp och jobba imon. Inte jag dock inte än iallafall. 6 dagar kvar nu.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: