emmaberndtsson

Nu kan jag äntligen se ljuset i tunneln

Kategori: Allmänt

Ja nu är jag nog bestämt på bättringsvägen. Har mått skit dom senaste dagarna. Muckelvärk, ledvärk, huvudvärk, feber och halsont. Periodvis har jag känt mig något bättre men det har bara varat en lten stund. Men nu flera kartor tabletter senare känner jag mig bättre. Självklart har Jonas då gått och åkt på en killförkylning. Så nu är det han som är sängliggandes och klagar hela tiden. Är i och för sig rätt van. Han brukar råka ut för förkylningar lite då och då och då är det ju så synd om honom.
För tillfället befinner vi oss i stugan i Åsa. Åkte hit vid 3 tiden igår. Jag hade legat i sängen hela dagen och gick med på att åka för Jonas skull. Han ville så gärna åka ner och spela tennis. Och sa hela tiden: När du blivit bättre kan vi spela ju, eller hur?  Ja sedan när vi kom fram var jag uppe timme sedan gick jag och la mig igen. På kvällen var jag lite piggare och vi hyrde film och beställde mat. Jag tog bort min nagelförstärkning igår kväll med. Använde Depends lösnagelremover och det gick väl så där bra. Tog nog sammanlagt 1 till 1,5 timmar att få bort allt. Var mer lämpat till depens egna gelenaglar, vilket det funkade utmärkt på. Men mer om det imon. Då ska jag visa vad jag köpte till mina naglar. Blev i slutändan nästan lika dyrt som att fixa naglarna på en salong men nu kan jag ju iallafall använda det fler gånger. Tequila upplevde också ett nytt äventyr idag, ja ni får se imon.

Nu ska jag ta mig an en kelsjuk liten vovve som bara vill ligga i knät hela tiden. Vilket är lite svårt när man har datorn där.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: