emmaberndtsson

Stinky Dog

Kategori: Allmänt

Här har ni lite bilder från gårdagen.

Maggan och Anna.


Emelie.

Johanna.


Maggan hade roligt.


Emelie ser lite dragen ut.


Anna var trött.

Sedan drog vi iallfall in till stan. Anna stannade dock hemma. Hon var trött och orkade inte gå ut. Och hon missade inget för den delen heller. För när vi kom in till stan runt halv 1 var det skitmycket folk ute. Långa köer överallt. Vi kände inte riktigt för att ställa oss i en 1-timmes kö för att sedan bli nekade vid dörren så vi gick runt lite och sedan stannade vi till på Mc Donalds och käkade lite. Väl därinne såg vi hur det började ösregna ute och folk kom in helt genomblöta. Tur att vi inte hade ställt oss i kö någonstans. Sedan tog vi en taxi hem och gick och la oss. Så skönt var det.

Idag fick vi fint väder här i Göteborg. Så vi åkte till Liseberg. Första gången jag var där i år. Men vi åkte inte några karuseller utan vi körde Femkamp istället.

Och jag förlorade. Men jag vann åtminstone en gren, den Emelie hade valt, så jag är nöjd ändå. Fick till och med en liten häst nyckelring som pris. Men den fick Emelie. Hästtokig som hon är.

Våfflor på Liseberg är det godaste som finns.


Johanna tog också en våffla.


Alla tjejerna samlade.


Ben & Jerry's glasscafe. Coolt men dyrt.


Jäkla Maggan hon tog hem stjärnvinsten.


Men vi vann vi med.


Mina vinster. Kostade väl mig 100:- eller något i slutändan men är man spelberoende så är man.

Vid halv 4 åkte vi från Liseberg och precis då börjar det regna. Det kallar jag tajming det. Vi åkte vidare till 4-gott där jag börjar bli stammis vid det här laget. Där köpte vi ännu mer godis och sedan var det dags för tjejerna att åka hem. Roligt med besök. Sista gången man ser Maggan på ett halvår med. Nästa vecka åker hon nämnligen till USA för att plugga där. Lite avis är man allt. Men jag hoppas hon får det bra där. Tiden går så snabbt så vi ses snart igen.

Jag och Jonas tog en promenad med Tequila innan. Uppe vid Eriksberg. 

Det blåste som sjutton.

Här har ni en bild på Tequila innan hon bestämde sig för att rulla i bajs som hon hittade uppe i skogen. Jättefräscht verkligen. Hela hon var täckt i bajs och luktade som satan. Men hon bara gick runt helt stolt, typ "Titta på mig".
Så när vi kom hem sedan blev det duschen. 2 ggr för hon luktade så vidrigt.

Nu är hon ren och fin igen.

Nyduschad.

Nä om man skulle ta och gå och lägga sig. Jag ska jun upp och jobba imon. Sen är jag ledig tisdag, onsdag, torsdag det ska bli så skönt.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: