emmaberndtsson

Det är synd om mig

Kategori: Allmänt

Hälsade på farmor innan. Vi tittade på American Idol, fikade och pratade. Tequila gillar farmor. Sätter sig jämte henne och vill gosa.
När jag kom hem sen tog jag en värktabett och sedan gick jag och la mig. Mådde jätteilla. Men nu är jag lite bättre efter att ha ätit lite. Men huvudvärken är kvar och halsen gör fortfarnde ont. Stackars mig. Iallafall.
Sitter och kollar på nätet lite efter nagelställen. Imon har jag haft min förstärkning 4 veckor och det ser inte bra ut. Har släpp överallt, gått sönder och färgen har gulnat lite. Men det är ju så himla dyrt att fixa dom. Så jag började spana lite på egna gel-grejer men då¨måste man ju köpa sådana uv-lampor och det är inte billigt.
I vilket fall måste jag ju få bort den gamla förstärkningen. Så här kan jag inte se ut på jobbet nästa vecka.
Så gick jag in och sökte på Depend. Brukar köpa lack och filar från dom.

Hittade jättemycket bra grejer. Bland annat denna Lösnagelremover som ska lösa upp gelenaglarna så man kan skrapa bort överflödet. Skitbra ju. Rek. pris 45:-
Sedan hittade jag det här. Bygga naglar själv. Vilket  låter precis som vad jag behöver. Finns 2 olika kit man kan köpa för att förlänga sina naglar med tippar och gele. Kostade 149:- resp. 298:- om jag inte minns fel.
Men om man bara vill förstärka som jag kunde man köpa gelen och aktivatorn ( som gör att gelen stelnar utan behov av lampor) löst. Runt 70:- och 80:- styck. Så får man fylla i utväxten själv närcdet behövs.
Och så får man bara köpa till lite rengöringsgrejer och filar och sånt.
Grejerna finns att köpa bland annat på Lindex, Kicks, Åhlens och lite otippat på Ica Maxi. Och så finns dom i Ullared med. Störande att jag inte tänkte på det när jag var där igår. Hade kunnat spara en slant. Men men.
Så imon ska jag åka och handla lite grejer. Ett litet kit. Hoppas verkligen det blir bra.

Information om produkterna, återförsäljare och annat hittar du på deras hemsida. www.depend.se

Kommentarer


Kommentera inlägget här: