emmaberndtsson

Andra semesterdagen

Kategori: Allmänt

Igår hände inte mycket. Var hos tandläkaren en sväng. Och de var snälla så jag behövde inte betala något med tanke på att det var mindre än 1 vecka sedan jag fixade det sist. Gott. Sedan åkte jag hem å vi diskade, städade, bäddade rent och plockade undan. Så det är fint när vi kommer hem igen. Åkte förbi farmor en snabb sväng för klockan hade hunnit bli så mycket så vi hann bara in och säga hej och prata en liten stund. Ska åka till henne och fika när vi kommer hem ifrån Småland igen. Fick iallafall med oss lite grejer som skulle hem till Bredaryd och sedan bar det av neråt.
När vi kom hem beställde vi mat från Bambu. Jag åt fiskplanka, unnade mig något gott sådär på min första semesterdag. Jonas åt kebabpizza och mamma och Frida käkade kinamat. Och sedan kollade vi på film som mamma hade hyrt. Boy A. En okej film enligt mig.

Idag startade jag med att ta sovmorron. Sedan åt vi alla frukost. Sedan blev det skitväder. Så nu sitter jag härinne och vid datorn och kollar på gamla The City avsnitt. Snart ska vi åka ner till Ica och Smålänningens marknad en sväng och köpa målargrejer och kanske en trimmer till trädgården.
Jäkla Sara. Var inne på SMHI innan å de har 33 grader och strålande sol hela veckan. Jäkla skitunge alltså.

Kommentarer

  • Lillasyster S säger:

    tankte bara saga att de e annu varmare an du tror...steker som fan och glassar i polen;) haha..har askul!! halsa mamma och frida:)

    2009-07-25 | 14:33:56

Kommentera inlägget här: