emmaberndtsson

Skärpning

Kategori: Allmänt

Känner mig helt tjock och blek för tillfället. Så nu har jag bestämt mig för att göra något åt det. (Inspireras av mina duktiga systrar. Eller konkurrens kanske det kallas)
Började att dricka Nutrilett i igår. Kommer förmodligen byta ut rätt många mål i början och bara käka lite frukt och grönsaker extra. Kanske i en vecka eller så. Sedan ska jag försöka vara lite mer nyttig. Dvs. inget chips och godis för mig, nyttig mat och motion. Var på gymmet igår och har värsta träningsvärken. Ska försöka att hinna med ett träningspass ca varannan dag. Sen får vi se. Blir nog rätt mycket styrketräning. Mår typ illa när jag ser mina armar i speglarna på jobbet.
Är inte så mycket pass på mornar och kvällar nu under sommaren med på fredag har jag iallafall bokat Body pump vi 7.30. Sedan ska jag försöka ta mig ut och springa lite med.

Nu ska jag göra mg i ordning för imon vid 10 ska jag va hos tandläkaren. Så då får jag inte försova mig som jag gjorde i morse. Hoppas det inte blir en allt för smärtsam och dyr historia.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: