emmaberndtsson

Skit väder

Kategori: Allmänt

Ja det va la typiskt att det ska gå och bli så här dåligt väder nu när jag ska gå på semester. Har ju vatt fint i princip hela veckan men det skulle tvunget mulnat på. Kan säga att jag är rätt avis på lillasyster Sara som åker til Turkiet i 2 veckor imon med sina kompisar. Brukar annars vara rätt emot att åka utomlands på sommaren. Åker hellre på våren eller hösten när det är pissväder hemma och alla andra blir avis. Men nu verkar det ju som att pissvädret är här för att stanna ett tag framöver. Kommer inte ha en chans att konkurrera med Saras bränna i och med att det är 35 grader och sol i Turkiet. Skit skit skit.

Imorgon kör jag som sagt min sista dag sedan blir det 3 veckors semester. Börjar semestern imon med att köra ett träningspass på gymmet. Core, som kommer kännas ordentligt i kroppen på måndag.

Ikväll har vi kört lugn hemmakväll. Gick ner och handlade lite onyttigheter och sedan blev det film. Hyrde "Welcome to the djungle" innan på Pressbyrån. Skulle va en rysare men det går ju att ifrågasätta. Jonas tyckte den var okej men jag tyckte inte den va nåt att ha. Blev film igår med faktiskt. Jobbade bara 4 timmar igår så sedan när jag kom hem lagade jag mat. Ja på riktigt. Pasta- och kycklingsallad. Och så kollade vi på film som jag hade hyrt på mataffären i en typ varumaskin. Cool var den tyckte jag. "Body of lies" och "The breed" hyrde jag iallafall. Och så kom Jesper också (Jonas kompis) och han hade med sig filmen "My best friend's girl". Blev en lång natt.

Ikväll har vi iallafall suttit och diskuterat lite vad vi ska hitta på under semestern. Är glad att vi inte bokade Gotlands resan med tanke på vädret och att det också är Stockholmsveckan på Gotland nu. Blir nog fullt ös då.
Jaja till saken. Vi kom fram till att vi nog åker hem till Småland på måndag och stannar där några dagar nu när det ändå ska bli dåligt väder. Ska hjälpa mamma måla lite och fixa och dona i gästrummet, tvättstugan, garaget och pannrummet. Får se vad vi hinner med. Golfbagen får hänga med hem. Vill ta tag i det i sommar. Får se om Frida hänger med. Hon är nog PÅ tror jag. Och kanske mamma med. Vore kul. Innan vi åker hem ska vi iallafall åka och hälsa på farmor i sin nya lägenhet. Sedan blir det hemfärd. Måste ringa och förvarna mamma imon.

Nu ska jag strax lägga mig så jag är pigg imon på jobbet. Sista dagen som by the way också är min 11 jobbdag på raken. Fatta det ska bli skönt med semester eller. xoxo

Kommentarer


Kommentera inlägget här: