emmaberndtsson

Söndag. Sista dagen på semesterveckan 1 av 3.

Kategori: Allmänt

Tequila är som en liten envis unge här hemma. Hon vet att hon bara får vara på sin filt i den nya soffan men ändå försöker hon testa mina gränser och kryper över soffan med sitt ben (som hon tuggat på konstant sen vi kom hem innan). När jag sedan säger åt henne och pekar på hennes plats vet hon mycket väl att det bara är där hon får vara och då kryper hon tillbaka. Den lilla skiten.

Ja vi är ju hemma i göteborg nu igen. Efter en vecka i Bredaryd. Varit väldig dålig på att uppdatera men det har berott dels på att jag har jobbat som en slav inne i mammas tvättstuga med att måla om. Och dels för att mammas dator pajar varje gång jag ska använda den. Bara jag rör tangenterna hänger den sig. Så det är skönt att komma hem till min egna lilla dator igen.

I tisdags tog jag en liten slappardag. Vi var inne i stan och gjorde lite ärenden och jag passade på att sola. Sedan åkte vi hem och körde filmkväll. De blev Changeling och Bolt. Bra båda 2. Men sedan på onsdag blev ingen vila ingen ro när vi började måla i tvättstugan. Var gult där innan och såg rent ut sagt förjävligt ut. Tog lite före bilder i kaoset men mamma hotade med att döda mig om jag la ut dom. Kanske sedan när det är helt klart med tvättstugemöblerna. 2 tjocka lager vit färg krävdes det iallafall för att täcka det gula. Och det tog 5 dagar för oss att få klart. Då var vi inte därinne heltid men ändå liksom. 
Det ända som återstår nu är att få upp tvättstugekombinationen från IKEA som jag köpt till mamma. Måste skruvas upp på väggen å så. Sedan kan hon nog äntligen trivas därinne.

Jonas är ute och äter med några kompisar ikväll så jag har bara legat på soffan och slappat sedan vi kom hem vid sex tiden. Åkte förbi Ullared på vägen upp så jag har plockat in grejerna sedan har jag och Tequila käkat Mc Donalds och glass. Har gått igenom reklamen, betalat räkningar och bokat besiktiningstid till bilen. Nu orkar jag inte göra en grej till. Imon händer det nog inte mycket. Ska ju bli dåligt väder i veckan med så vi kanske skulle gå på bio eller något bara.
Nu måste jag ta ut Tequila. Förhoppningsvis för sista gången idag sedan får Jonas göra det när han kommer hem.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: