emmaberndtsson

Grattis till mig..

Kategori: Allmänt

Jaha då va man ett år äldre. Jag är bergis på att jag fortfarade kommer gå runt och säga att jag är 21 om någon frågar.

Idag har vi varit iväg och shoppat lite. Va på Kungsmässan och sedan på Freeport. Det brukar vi oftast göra runt midsommarhelgen när man är ledig. Handlade dock inte så mycket blev en CULT grej att ha diskborstar och disksvampar i, lämnade tillbaka ett par skor på H&M och köpte ett armband på Raglady by Tara. Och på Freeport blev det lite hårvårdsprodukter och ett kamerafodral.

Virkat armband från Raglady by Tara 59:-

Scampoo, balsam och hårspej från Tigi (S factor) i paketpris 399:-, Revlon inpackning 159:- och Dust it hårpuder från Osis 119:-. Allt köpt på Bellbox på Freeport. Lillasyster Frida har tipsat mig och schampoot och balsamet så vi får se om det är bra.

Kameraväska 105:- från Nike store.

Fick några presenter bland annat denna necessär med goa grejer i från The Body Shop. Och pengar of course. Sedan inväntar jag resten av presenterna. =)

Tack för alla grattisönskningar. Nu ska jag gå och ta mig lite mer glass. Köpte en 5 literspolkagrisglass istället för tårta. Får se hur många dagar den räcker.

Kommentarer

  • veronica säger:

    Emma!!! förlåt... jag glömde verkligen bort din födelsedag.. inte likt mig alls! :( Får bjuda dig på en fika eller ngt när vi kommer upp nästa helg :) och på tal om det så kanske vi ska prata lite om nästa helg, hur planerna ser ut! Pusssss

    2009-06-24 | 09:37:29

Kommentera inlägget här: