emmaberndtsson

Invigt dom

Kategori: Allmänt

Somnade visst igen.
Idag har jag invigt mina löpardojor. Dock inte helt frivilligt. Det var nämnligen så att jag var hemma under min 1-timmes lunch idag. Eftersom jag jobbade långdag var jag tvungen att åka hem och gå ut med Tequila. Sedan tog jag bilen in till backaplan för att komma tillbaka till jobbbet så snabbt som möjligt. Och när jag slutade åkte jag direkt hem och glömde att jag hade tagit bilen in tidigare. Kom på det när jag kom hem och såg att bilen inte stod på parkeringen. Surt. Så då var jag tvungen att ta mig tillbaka och hämta den. 
Då sa Jonas: Ta på dig dina löparskor och spring dit vet jag. Eller nä det kommer du aldrig orka. 
Bara därför var jag tvungen att göra det så jag bytte om och slängde på mig skorna tog bilnyckarna och stack iväg. De första 10 minuterna gick jättebra och jag tänkte varför gör inte jag det här oftare det är ju min grej. Någon minut senare tänkte jag inte längre samma sak. Med tanke på att det var första gången jag var ute och joggade och det dessutom var över 25 grader ute fortfarande, kan det väl vara förståligt. Så resten av biten dit blev det snabb gång varvat med joggning.
Det var skönt att ta bilen hem sen. Och det var nog rätt storlek på skorna för det kändes riktigt bra.

Lite senare när det hade blivit svalare stack Jonas ut och sprang han med och när han kom hem grillade vi. Det blev kokt färskpotatis och kycklingfile för min del och han käkade potatissallad till istället. Han hade varit duktig och köpt fina bitar färsk kycklingfile som han sedan hade marinerat. Var jättegott. Tyckte Tequila med.

Imon är jag ledig och då ska jag och Emma och hundarna hitta på något. Blir nog sol och bad. Och sedan måste jag passa på att städa lite. Vewe och Ida kommer upp till helgen och ska servera på min jobbarkompis Sandras bröllop så jag måste fixa lite innan de kommer. Ska bland annat till Jysk och köpa en självuppblåsbar luftmadrass, och lite annat smått och gott.
 
Nu ska jag ta mig ett glas cola och duscha av kroppen innan jag lägger mig. Får se om jag orkar upp och träna imon på morgonen annars får jag väl ta det till kvällen när det blivit lite svalare.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: