emmaberndtsson

Sjuk??

Kategori: Allmänt

Känner mig lite allmänt krasslig sedan några dagar tillbaka. Det är så typiskt ska alltid gå och bli sjuk när det är nåt man ska göra eller något kul som ska hända. Hostig och hängig. Till och med chefen sa att jag såg lite blek ut. Så efter jobbet gick jag och solade. Var nog inte riktigt så hon menade, men men.

Tequila var ute och snodde grannhunden Falcons ben när kissade innan. Jonas lät henne ta med det in och sa att vi ger tillbaks det imon. Men nu har hon jobbat med det i ett par timmar och det som återstår håller hon nu på att gömma i soffan. Så Falcon kommer nog bli förtvivlad imon när han upptäcker att benet är borta. Han fattar nog att det är Tequila som tagit det med tanke på att hon varje dag springer in i deras lägenhet och stjäler det. Får ta och köpa ett nytt till han imon.

Imorgon åker Jonas och Tequila ner till Åsa (ligger mellan göteborg och varberg) där vi ska fira midsommar med släkt och vänner. Så det blir tomt imonkväll eftersom jag stannar i Göteborg en dag till. Jobbar ju midsommarafton med. Dock bara till 14. Hinner som tur väl är ner till dansen och lotterierna vid midsommarstången. Då sa jag vinna en spann.

4 dagar kvar till min födelsedag. Ska nog gå och köpa någon förtidig present till mig själv imon. Unna mig något som jag brukar säga.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: