emmaberndtsson

Tisdag

Kategori: Allmänt

Har varit ledig idag och struntade för en gångs skull i att ställa alarmet. Tänkte sova tills jag vaknade av mig självt. Men Tequila hade andra planer. Hon är som en klocka på mornarna. Vaknar alltid runt 9, halv tio. Idag klockan 9.06.
Fick gå ut med henne 2 ggr under loppet av en timme så jag var inte glad.
Sedan ringde de från jobbet. Och jag svarar alltid lite i sömnen och försöker låta så vaken som möjligt. Och så får man alltid frågan SOVER DU ELLER? Nä då. Sure. Men klockan var faktisk inte jättemycket (10.40).
Sedan ringde Jonas från jobbet och sa att skatten skulle komma in på kontot imon. Efterlängtat kan jag säga. Första året jag får tillbaka.
Tillslut kom Jonas hem och väckte mig då dock runt halv 12 för att hämta lite kartonger han skulle slänga på jobbet. Så det var den sovmorronen det. Även om jag sov rätt så länge blev jag hlea tiden väckt och så hatar jag när man blir uppdragen ur sängen. Funderar på att göra ett nytt försök imon och gå upp när jag själv känner att jag vill. Iallafall.

För övrigt har jag inte gjort jättemycket idag. Tvättat lakan, täcken och kuddar och bäddat rent. Varit ute och promenerat. Och varit och kollat lite i några blomsteraffärer efter Cult grejer.
Hittade det jag sökte nere vid Eriksbergs köpcentrum och dessutom till halva priset. Sån himla tur.
Det ska man ha ibland också.

Dagens tråkigaste var att betala mina parkeringsböter.

Imorgon ser jag fram emot att dra och köpa lite blommor, krukor och Cult grejerna med förstås. Ska även titta in på hemtex och kolla efter lite nya gardiner.

Tänkte också skriva en önskelista imon i och med att min födelsedag börjar närma sig. 21 juni. Och så ska jag lägga upp alla bilderna från förra veckan. Från studenterna mm.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: