emmaberndtsson

Vad lite positivitet kan göra mycket

Kategori: Allmänt

Först börjar en tjej prata med mig på nagellacksavdelningen på Åhlens. Hon frågar vilket som jag tycker är snyggast och så. Eftersom jag hade kvar min jobbarbricka från Nilson tänker jag då att hon förmodligen tror att jag jobbar där. Men jag hade ju väska med mig och en påse i handen så det kan hon ju inte ha trott egentligen. Men sen inser jag att hon förmodligen bara var en väldig social, trevlig människa.

Sen på jobbet har jag en kund, en tjej i min ålder som ska köpa ett par skor till sin pojkvän i present. Hon är hur söt och skön som helst. Tackar så mycket för hjälpen och önskar mig Glad Midsommar. Då blir man genast glad och uppåt.

Och sen på gymmet medan jag sitter och väntar på att ett solarium ska bli ledigt kommer det in en tjej i rummet. Hon går runt lite och kollar om något är ledigt. Och jag tänker då "Dream on tjejen du kan fetglömma att du tar nästa lediga solarium". Då vänder hon sig om till mig och frågar om det är något ledigt eller om det är kö. Jag säger till henne att det blir 2 lediga om ca 6 minuter så då kan vi ta varsitt, så hon sätter sig i stolen jämte och väntar. Under tiden börjar vi snacka lite om solarium och att hon ska på bröllop om några veckor och så.
Hur skön visade inte hon sig vara då.

Så hela dagen har jag gått och varit på topp efter att ha träffat dessa spontana, härliga, positiva människor. Det är så jag hoppas att jag uppfattas av andra. Försöker alltid att vara hälpsam och trevlig. Kanske har min karma äntligen börjat ge något tillbaka.

Under kvällen har jag passat på att plocka undan lite. Dammsugit och torkat golvet i köket. Tagit ner mina julgardiner i köket och satt upp nya ( det var nog på tiden kanske). Och diskat lite. Vill inte komma hem till en jättestökig lägenhet på söndag så jag försöker passa på att städa undan lite nu när jag är ensam.
 
Ska nog hoppa in i duschen nu tror jag orkar nog inte imon på morgonen men först ska jag kolla klart på Sex in the city.

Nu är det ju officiellt Midsommarafton så jag ska väl passa på att hälsa alla en Glad midsommar så ses och hörs vi. Kram

Kommentarer


Kommentera inlägget här: