emmaberndtsson

En dag på stan

Kategori: Allmänt

Det var full rulle igår. Direkt efter jobbet åkte vi till Ullared där vi skyndade runt eftersom Tequila satt och väntade i bilen. 1500:- tror jag vi hann bränna på de 40 minuterna vi var där. Sedan åkte vi hemåt och hoppade i hos Jonas släkt för att titta på det nyaste tillskottet Hugo 1 månad gammal. Vi hade med oss en söt liten Miranda nalle och så hade Jonas beställt en collage jacka och ett par skor från Manchester United shopen i England. Uppskattades speciellt av Hugos pappa Rickard som är hängivet United fan. Kom sedan hem till Bredaryd vid tio-tiden. Hade tänkt gå ut men var alldeles slut. Istället åkte jag och Frida in till stan och köpte pizza och mat från Mc donalds.

Idag har jag spenderat dagen med Emelie D och Maggan. Vi började men en fika på Pelikanen.

          
Det blev en ostmacka och cola. Och årets sista semla, för min del iallafall.
Det var rätt knökat med folk där eftersom det också var marknad i Värnamo idag.
Efter fikan gick vi runt och kollade lite i affärerna. Köpte bara några hårklämmor på H&M.
Godisremmar och donuts från marknadsstånden blev det också. Det hör till.

Maggan skulle på sin brors 25-årsfest ikväll och Emelie skulle till stallet och sen på bio i Jönköping så sen blev det lite bråttom för vår del. Emelie och jag åkte förbi Mc donalds lite snabbt eftersom hon inte skulle hinna äta innan bion annars och där träffade vi Bögen och Sofie som jobbade. Kul att ses även om det blev lite som hastigast. Sen körde emelie mig till min moster och morbrors hus där jag hämtade en bil och sen åkte hon vidare.

Trevligt att hinna umgås lite, måste vi göra snart igen. Vi bestämmde att vi skulle försöka samla ihop alla tjejerna och träffas igen och gå ut vid påsk. Hoppas alla kan.


       

När jag kom hem låg Tequila och invigde sin nya "transportbur" som vi köpte i Ullared igår.
Sötis. Känner mig lite trött själv så jag ska nog gå och lägga min i soffan framför tvn en stund så får vi se vad som händer ikväll sen.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: