emmaberndtsson

Gratis är gott

Kategori: Allmänt

Inte mindre än 2 stycken goodiebags fick jag med mig hem från stan idag. Slutade 6 idag så jag gick på stan en stund sedan mötte jag upp Lina efter det att hon hade stängt affären. Så gick vi på ELLE @ Indiska på Kungsgatan. Var en av de första 20 som handlade för över 500 kr och fick därför en goodiebag. Den innehöll en mössa, ett par strumpbyxor, en anteckningsbok, en påse te, ett fem-pack necessärer och så en ELLE Interiör.

Var dessutom en massa andra butiker som var kvällsöppna idag. HEMTEX, JOY och NK bland andra. Vissa var bara för "medlemmar". Men vi lyckades ändå smita in på Arkaden fast vi inte var anmälda. Blev infixade så att säga. Var jättetrevligt med mycket folk, rabatter, mat och dricka, sång och musik. Köpte en klänning på BIKBOK. Svart of course. Och lite grejer åt Jonas på MQ.
Med oss hem fick vi också varsin goodebag. Denna innehöll en kryddmix till pepparkakor, några godisar, en julgranskula,en vitamin well dricka, ett vaniljljus och en ängel-pepparkaksform. I like.

Och på tal om gratis. Gissa vem som åkte och storhandlade på ICA Focus igår utan att ha några pengar med sig. HAHA. Skitkul. Höll på att dö i kassan när jag kom på att jag hade mitt bankkort i min andra jacka. Som tur väl var kände jag killen i kassan. (Han är också från Bredaryd och vi har jobbat på Ica där tillsammans). Så tillslut löste det sig iallfall.
Det är det värsta jag vet att glömma mobil och plånbok hemma. Är så slarvig ibland alltså.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: