emmaberndtsson

I´m back..

Kategori: Allmänt

Har varit lite frånvarande i bloggen nu i några dagar. Har varit hemma i Bredaryd och målat, ja IGEN! Mamma var nämnligen i Stockholm i helgen hos en kompis och då tänkte vi överraska henne med att måla om hela nedervåningen. Och homestyla lite. Men så räckte inte färgen och alla färgaffären inom en timmes bilfärd var antingen stängda eller så hade de inte just den färgen i sortimentet. Till slut fick vi allafall tag på färgen i Kungsbacka, så vår moster som var uppe i Göteborg fick köpa med sig den hem. Men detta innebar att vi bara hann måla 2 lager innan mamma kom hem och det var kaos.
Mammas reaktion när hon kommer hem: NEJ, vad har ni gjort!!! Och inte positivt menat.
Inte alls vad vi hade tänkt oss men när hon hade lugnat ner sig lite och vi förklarade hur det skulle bli färdigt blev det lite bättre och jag är säker på att hon kommer gilla det när hon vant sig lite vid det. Målade iallfall klart igår och gjorde iordning lite. Men jag var tvungen att åka upp till GBG igen så jag såg inte det när det var helt klart. Var massa finslipning kvar. Men det blev fint iallfall och modernt. Var laserad träpanel tidigare nu är det vtt ch fräscht.

Nu kommer snart Emma och hämtar mig. Vi ska ner till IKEA i Kållered en snabb sväng och handla lite. Sedan ska vi på "hundträff". Träffa syrran som är i stan med skolan. Fika med några av tjejerna från jobbet och efter det ska vi (tjejerna) gå på bio. NEW MOON. Äntligen.

Måste hinna betala räkningarna ikväll med för imon ska jag eventuellt dra med Frida upp till OSLO och kolla efter lägenhet.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: