emmaberndtsson

Jimmy Choo som sagt...

Kategori: Allmänt

Emma blev bra nervös när jag sa att hon kunde blogga hos mig innan. Visste inte vad hon skulle skriva. Men det blev ju bra, man känner verkligen igen henne i hennes sätt att skriva. Kanske skulle starta en blogg själv. Hon är så galen så jag är övertygad att den skulle bli bra.

Iallafall som sagt svängde jag förbi H&M idag. Skulle bara kolla lite. Vart en helt hysterisk kö in till sko/väsk/assessoar avdelningen så det var inget ens att tänka på. Nu efteråt när jag kollade på hemsidan fanns det 2 stycken armband som jag gärna hade lagt vantarna på.Nu blev det ju inte så men i all hast fick jag faktiskt med mig ett paljettlinne hem. Fick tag på ett av de sista även om det nog var aningen för stort köpte jag med det hem för att tänka på saken.
Nu har jag till 90% bestämt mig för att lämna tillbaka det. Känns lite dyrt att betala 600:- för ett linne som jag inte ens är säker på att jag vill ha eller om det är rätt size. Imon åker det nog tillbaka. Ska sova på saken.


Paljettlinne Jimmy Choo for H&M 599:- (strl. 40 om någon är intresserad)

Filmen 2012 som vi såg på bio idag var sådär. Underhållande, med några dolda budskap. Inte för övernaturligt även om det var mycket datagjort. Trodde att jag skulle somna då den var 2, 38 lång men tiden gick snabbt och jag är stolt över mig själv som inte behövde springa och kissa en enda gång under filmen. Tur för jag satt verkligen i mitten av salen.

Kommentarer

 • Linda säger:

  Hej på dig,

  Har du hunnit tillbaka till H&M med linnet eller är du intresserad av att sälja det vidare till en som inte fått tag på ngt =(  mvh

  Linda

  2009-11-19 | 20:05:23

Kommentera inlägget här: