emmaberndtsson

Money, money, money...

Kategori: Allmänt


Ja, jag har lyckats bränna en hel del pengar idag. Först ut var Ullared och det var helt galet mycket folk där. 1-2 timmar trodde vi att vi skulle klara oss på men det tog över 3 timmar. 1900 kronor fattigare och massa småprylar rikare begav vi oss därefter mot Kungsbacka. Vi skippade dock Kungsmässan och drog bara till Freeport. Vi skulle i princip bara till Bellbox och köpa hårgrejer så vi stannade bara i ca 30 minuter. Lina köpte värmeskyddande och något som skulle hälpa lockar att stanna kvar i håret när man fixat det. Jag köpte inpackning, värmeskydddande och vax.


Revlon Nutri-Color Creme 1002 White Platinum

Inpackning med färgpigment som ger nytt liv i färgade hår. Ger ett glansigt och välmående resultat med intensiva färger. Nyans: White PlatinumTIGI S-Factor Silky Smooth Moisture Serum

En vetenskaplig blandning som gör kutikulan len, skyddar mot yttre slitage och värmeskador, och återställer fukt och balans.
TIGI S-Factor Creamy Molding Wax

Innehåller 3 olika vaxer för att hålla ditt hår på plats. Kan användas i både vått och torrt hår. Samtidigt som den stylar ditt hår återfuktar den håret, konditionerar, håller bort frizz och ger intensiv glans och lyster. Lyx på burk!


600:- på hårvård. Blev en dyr hårmånad för mig eftersom jag ju klippte mig och fixade håret för en och en halv vecka sedan med. För 1500 spänn. Jaja, nu ska jag iallafall börja ta hand om mitt hår ordentligt så det är långt och fint till sommaren.

Efter Freeport åkte vi till sista anhalten IKEA. Skulle köpa en pläd/filt som var slut i Bäckebol när vi var där igår. Men den var tyvärr slut i Kållered också. Sånt stör jag mig på. Nu vill jag bara ha den ännu mer bara för det.
Håller på att fixa iordning i gästrummetlite nämnligen. Hittade en jättfin lampa i Ullared men jag kände inte att jag hade 600 kr extra att lägga på en lampa till gästrummet. Inte den här månaden iallafall. Kanske önskar mig den i julklapp istället.

Imon har vi personalmöte på jobbet. Ska var inne vid halv 9 så det blir ingen sovmorron där inte. Ska snart gå och lägga mig så att jag inte försover mig imon.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: