emmaberndtsson

Looser

Kategori: Allmänt

Gick inget vidare på bowlingen alltså. Var en jobbig full medelålders man som hela tiden höll på att störa alla andra. Han gick ut på banorna, skrek, spillde öl överallt och var väldigt närgången både oss och killarna på banan jämte. Till slut fick jag nog och snäste av honom och Frida och Sara sa till honom att sluta störa oss.
Det och att det var så sjukt varmt i hallen var bidragande faktorer till min dåliga insats.
Sara vann, sedan kom Frida och sist kom jag. Men det var som sagt inte de bästa förutsättningarna. Ja, något måste jag ju skylla på.

Sedan tog vi en promenad hem och stannade till på Statoil och hyrde en film. Var svårt att hitta en film som vi alla 3 kunde tänka oss och som ingen utav oss redan hade sett. Burn after reading blev det iallfall. Men vi var så trötta och ofokuserade att vi stängde av den och får kolla på den imon istället. Frida och Sara har redan gått och lagt sig och jag hade bara tänkt lägga ut lite bilder på det jag köpte i stan innan. Men det funkade inte med bilderna just nu så jag får ta det imon istället eller något. Nu sk jag och Tequila också gå och lägga oss. Och i tid med för en gångs skull.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: