emmaberndtsson

Tränat

Kategori: Allmänt

Då var första träningspasset för veckan avklarat. Tog lite lättare vikter i och med att det var ett tag sedan jag var på pumpen sist. Man blir inte alls lika svettig och trött som efter ett konditionspass men man blir liksom istället helt matt i kroppen. Värst just nu är armarna. Imon får vi se hur det är med resten av kroppen. Kom hem precis i tid till Svenska Hollywood fruarna men slötittade mest medans jag lagade mat. Sedan var det säsongsavslutnng på Dexter. Så det blev en lång, sen, varm dusch efteråt. Fattar inte hur jag alltid lyckas skära mig när jag rakar benen. Bad luck.

Imon ska jag vara duktig igen och träna efter jobbet. S-core som dock bara är ett halvtimmespass men det känns desto mer efteråt. Och så ska jag sola. Sen kommer mamma och Frida upp och sover över till onsdagen. Mamma ska göra Frida sällskap upp till Oslo där Frida ska på jobbintervju. Undrar om hon börjar bli nervös nu?

Just det, hade ju tänkt träna pump på fredag morgonen med men vi får se hur det blir med det. Fick nämnligen reda på idag att det ska vara frukostöppet på femman då igen. Dvs. extraöppet mellan 7-10 och då är det en massa erbjudanden på alla butikerna. Vi på Nilson kommer att ha 20% rabatt tror jag. Så jag måste nog shoppa lite. Ska spana runt i butikerna på mina lunchraster i veckan och se om det finns något man vill ha.

Kommentarer

  • Lillasyster S säger:

    shoppa?:O ja tänker skvallra för jonas!!

    2009-09-22 | 17:22:15

Kommentera inlägget här: