emmaberndtsson

Nytt Weekday

Kategori: Allmänt

Stack till Weekday på rasten idag. Väl där gjorde jag ett big, big mistake. Jag fick för mig att prova en sån där dubbelring. Och för att det skulle kännas mindre konstigt att fingrarna satt så tätt tillsammans tryckte jag in den ända in. Å sen satt den där. Panik, svullna fingrar. Lyckades till slut få av mig den efter att gnidit in fingrarna med en våtservett jag hade i väskan.
 

Här har ni boven i dramat. Slutsats: Dubbelringar är inget för mig. (Kom på det efteråt att jag kanske satte ringen på fel håll. Men fel finger i fel hål dvs.) Men jag vågar aldrig testa igen.

Iallafall gick jag dit för att köpa en tee jag hittade på deras butik i Oslo men som jag var för snål för att köpa till norskt pris. Skitsnygg iallafall å nu är den min.


Köpte även att coolt kroppssmycke/halsband. Hittad ingen bild på nätet så ni får se det nån annan dag.

Eftersom ringincidenten tog sin lilla tid fick jag stressa tillbaka till jobbet igen å glömde därför kolla på capen som jag var lite sugen på.


Men nu läste jag på en annan blogg att complement/Åhlens hade en nästa indentisk för en hundring billigare. Å så har jag dessutom en bonuscheck som gäller där. Men vi får se, kvaliteten får avgöra. Finns inget värre än sticksiga kläder.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: