emmaberndtsson

Började lipa på vårdcentralen idag/igår

Kategori: Allmänt

Efter 4 dagars helvete (halsfluss??) bestämde jag mig för gå till vårdcentralen för första gången, på jag vet inte hur många år.

Fick verkligen äta upp att jag jobbade lördag. Hatar att bara ligga hemma sjuk och inte kunna eller orka göra något.
Som tur var kunde Marcus hoppa in å jobba söndag åt mig och jag stack till vårdcentralen vid Backaplan som hade dropin. Var väl in och ut på cirka en timme. Dock var beskedet inte så positivt (i dubbel bemärkelse). Istället var det en virusinfektion och när hon sa detta började jag lipa. Antagligen för att jag varken kunna äta eller sova ordentligt på 5 dagar. Ville så gärna att det skulle vara halsfluss så att jag kunde få lite medicin och bli frisk snabbt. Men ack då så nu måste jag vänta tills det läker ut av sig självt.
Mår så pissigt att jag vid flera tillfällen seriöst övervägt självmord. När jag var ut å kissade tequila innan (det mest fysiskt krävade jag gjort på hel veckan typ) fick jag för mig att lägga mig i snön och bara frysa ihjäl.
Nä men seriöst ska det verkligen behöva vara såhär. Jag vågar inte ens gå och lägga mig för att då vet jag att näsan kommer börja täppa igen, varje andetag kommer att göra ont och jaaag kommer bara ligga och vrida och vända på mig.
Inte ens honungsvatten hjälper längre och nyss kunde jag knappt svälja en värktablett för halsen är så igensvullen. Eller som läkaren frågade innan när hon tittade på halsen - Är du nyopererad??. Nejj, men döende, skulle jag ha svarat.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: