emmaberndtsson

Blää

Kategori: Allmänt

Usch, jag har precis tryckt i mig en hel påse smörpopcorn och tittat på Paradise Hotel. (Jäkla Sara det är ditt fel att jag börjat kolla på det). Och det ska väl sägas att jag dessutom hade toppat popcornen med smält smör. Nu mår jag sådär alltså.

Men imon tar vi nya nyttiga tag. Då ska nämnligen jag och Lina på Bootcamp med Sofies Mode här i Göteborg. Lina hade missuppfattat mig och trodde att det innebar ett riktigt träningpass på SATS. Vad tror hon om mig egentligen. Nä, istället blir det tips och råd angående träning och hälsa. Och såklart lite shopping. Mellan 19-21 på Stadium på Fredsgatan. Man får 20% rabatt på hela sortimentet och självklart en goodiebag.
Hade tänkte gå dit nu någon dag innan för att spana lite och prova lite nya träningskläder men det har jag tyvärr inte hunnit. Så nu blir det till att göra detta imonkväll samtidigt som man trängas med 300 pers. Kulkul. Eller så får man bara handla och prova hemma sen istället.

Igår stack jag in till stan ett par timmar på eftermiddagen och satte sprätt på lönen. Blev mest smågrejer på inredningsfronten men även några klädesplagg. Sedan kom jag hem och gjorde fint i köket. Hade tänkt ta lite bilder på det idag med möttes av en smutsig spis och disk. Jonas hade varit i farten. Så det får bli imon när jag hunnit fixa iordning det igen, istället.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: