emmaberndtsson

Det var inte lätt att gå upp nu på morg...

Kategori: Allmänt

Det var inte lätt att gå upp nu på morgonen och hade det inte varit för att Jonas började snacka en massa om gårdagen, hade jag nog legat kvar. Sov igenom första alarmet, snozze. Å så tråkigt att packa med. Har inte med mig något kul alls. Har kommit på att jag inte har några kläder. Å så mår jag illa. Det är en kombination av hunger/trötthet/dagen efter/ mår illa av mcdonalds sen sent inatt. Och nu blir det lite åksjuka på det. Något att se fram emot!

Å nu är jag snart hemma. Har varit ute p...

Kategori: Allmänt

Å nu är jag snart hemma. Har varit ute på Möhippa hela dagen så man är lagom pigg nu. Och om 6 timmar å 40 minuter ska jag ta bussen upp till Oslo. Måste upp tidigt för jag har varken orkat eller hunnit packa. Stannar bara till måndag så man behöver ju inte ha med sig så mycket. Å så måste jag fixa åksjuketabletter. Annars kommer jag dö.

Det var den lönen det

Kategori: Allmänt

Har gjort klart räkningarna. Lika bra så att dom hinner dras innan jag sticker till Norge. Å så har jag fixat hundvakt till i helgen. För Jonas ska ner till Halmstad å kolla på fotboll på söndag. Hoppas det blir fint väder i helgen för jag orkar inte släpa med en massa kläder på bussen.

Semester på riktigt..

Kategori: Allmänt

Dagarna har bara flugit förbi. Har inte ens hunnit slappna av än. Har haft för mycket att tänka på. Men imon börjar semestern på riktigt. Och på lördagmorgon bär det av mot Oslo. Just det måste gå in å boka bussbiljetten nu innan jag glömmer det igen. Fyndade lite på Gina innan å så blev det ett par skor på Din sko. Handlar sällan där eftersom dom har mest syntet men idag blev det ett par blommiga tygskor. Kan visa sen. Nu blir det corn on a cob. Men massa smör och salt.

Kickstartar semestern med lite Mc Donalds....

Kategori: Allmänt

Kickstartar semestern med lite Mc Donalds. Men sen ska jag faktiskt försöka äta lite bättre å röra mer på mig nu när man inte har några tider å passa.

Just det glömde ju säga vad det va i paket...

Kategori: Allmänt

img_0726 (MMS)

Just det glömde ju säga vad det va i paketet igår. Lät killarna gissa först. Ledtråd: börjar på K. Kortlek i glas sa Marcus. Men hallå eller. En kortlek hade ju faktiskt varit en legitim gissning med tanke på paketet. Men kortlek i glas????Finnns det ens? Anyway, var det ett sött blekrosa kakfat. Fick det när jag tog 6 nummer av tidningen Lantliv. Som förresten damp ner i brevlådan idag när jag tänker efter.

Skulle egentligen åkt in till stan tidiga...

Kategori: Allmänt

Skulle egentligen åkt in till stan tidigare imorse för att äta hotellfrukost på Elite. Jonas kompis hade fått massa frukostbiljetter dit efter ett event. Men sen sov Jonas så oroligt inatt. Var uppe flera gånger, gick i kylkåpet, pratade med mig osv. Jäkla gubbstrutt. När klockan väl ringde var vi helt däckade, så vifick hoppa frukosten. Vilket innebar en extra sovtimme. Nice. Jonas å Tequila ligger fortfarande kvar, men nu är jag är påväg in till jobbet. Ser ut att bli en varm dag. Bara 3 dagar kvar till semester. Gött.

Hann precis att hämta ut ett paket innan c...

Kategori: Allmänt

img_0721 (MMS)

Hann precis att hämta ut ett paket innan coop stängde. Vad kan det vara mån tro? Får se sen. Nu blir det ostbricka. Ja för Jonas å Marcus iallafall. Jag kör på mackor å knäckebröd med gräddost. Mums.

Då var det färdigjobbat för idag. Är l...

Kategori: Allmänt

Då var det färdigjobbat för idag. Är ledig i 2 dagar nu sen gör jag 4 på arkaden och efter det är det dags för semester. Nu är jag påväg bort till Liseberg å ska möta upp lillebror å co. Köpte ett årskort i helgen så nu kan jag gå in hur mycket jag vill. Jippi;)

Lunch på taket i Nordstan.

Kategori: Allmänt

img_0693 (MMS)

Lunch på taket i Nordstan.

Vilket väder. Tryckande hetta precis som ...

Kategori: Allmänt

Vilket väder. Tryckande hetta precis som utomlands. Det var härligt klibbigt när jag jobbade på Arkaden innan idag. Va bara 3 timmar som tur väl var. Sedan tänkte vi åkt ut till Allum en sväng men efter x antal felkörningar gav vi upp. Så nu har vi precis varit på Hemmakväll å hyrt en film å köpt lite godis. Frida ger sig för frestelsen idag med. Hon ska äta godis för första gången på flera år. Fattar inte ens att hon kan vara sugen efter så lång tid. Men men. Bara ikväll sa hon. Men vi får väl se hur det blir med det.

Här har jag, mamma och Frida spenderat kvä...

Kategori: Allmänt

img_0692 (MMS)

Här har jag, mamma och Frida spenderat kvällen. Nu ska vi förbi Mc Donalds å jag ska käka min andra marängswiss för idag. Mums.

Syrran ringde just. Hon kommer ner till Gb...

Kategori: Allmänt

Syrran ringde just. Hon kommer ner till Gbg över helgen. Jobbar ju tyvärr, men är på Arkaden så det blir inte så långa dagar. Så nu måste jag skynda hem efter jobbet å städa innan hon kommer. Jonas kunde inte för han var upptagen med att kolla på Simon& Thomas. Å så tinade han kyckling med. Ikväll ska det nämligen grillas.

Snacka om att klä sig fel alltså. Igår ...

Kategori: Allmänt

Snacka om att klä sig fel alltså. Igår körde jag på vita tygskor i ösregn å idag är jag i princip helsvart i värmen. Tur att man ska stå inomhus hela dagen iallafall ;)

Sitter i bilen påväg hem mot Gbg igen. V...

Kategori: Allmänt

Sitter i bilen påväg hem mot Gbg igen. Vi har haft växlande molnighet hela tiden och idag blåste det jättekallt med, så vi gav upp å åker hem, lite tidigare än planerat. Ska förbi Rusta i Kållered snabbt sen ska Jonas å Tequila upp på Ramberget vid 3tiden. Vad ska jag hitta på nu då?

Nu lämnar vi stan i några dagar å drar ...

Kategori: Allmänt

Nu lämnar vi stan i några dagar å drar till stugan i Åsa. Nu ska jag bara sola, slappa fram till klockan 15 på onsdag då jag jobbar nästa gång. Håller tummarna att vädret blir fortsatt fint. Blir pizza när vi kommer fram.

En nackdel med att bo på Hisingen är fenom...

Kategori: Allmänt

En nackdel med att bo på Hisingen är fenomenet broöppning. En gång i veckan, minst råkar jag ut för det. Så jäkla segt.

Sitter på vagnen hem nu med ett par chipsp...

Kategori: Allmänt

Sitter på vagnen hem nu med ett par chipspåsar som jag vann på Liseberg. Nu ska jag hem å uppdatera min Iphone. Fanns en massa nya bra grejer att ladda hem.

Är på Liseberg med Lina. Det är varmt!

Kategori: Allmänt

Är på Liseberg med Lina. Det är varmt!

Fick kuta till bussen så nu är jag helt ...

Kategori: Allmänt

Fick kuta till bussen så nu är jag helt genomsvettig. Kunde nästan skippat duschen jag tog innan. Nu ska jag till jobbet iallfall å ta hand om en grej som inte blir så rolig. Orka.