emmaberndtsson

Lillsnuttan har varit hos veterinären ida...

Kategori: Allmänt

Lillsnuttan har varit hos veterinären idag. Kollade upp några anfall hon brukar får å att hon biter på tassarna hela tiden. Nu har vi fått medicin mot vad dom tror är noskvalster eller någon typ av allergisk(?) reaktion så får vi se om det hjälper. Hon har varit mer eller mindre borta hela dagen. Har vilat med henne ett par timmar ikväll så nu blir det nog ganska svårt att somna för natten. Ska ta mig lite fil sen blir det sängen. Imon blir det jobb på Arkaden å bio på kvällen. Äntligen.

Gulliga Basse har kamoflerat sig med fuskp...

Kategori: Allmänt

img_0664 (MMS)

Gulliga Basse har kamoflerat sig med fuskpäls.

Ja dagen blev inte alls som tänkt. Skulle...

Kategori: Allmänt

Ja dagen blev inte alls som tänkt. Skulle solat men allt annat kom i vägen. Nu är bilen såld iallafall. Skönt. Sola å tvätta får jag göra någon annan dag. Hoppas hoppas att värmen håller i sig till början av nästa vecka. Jag är nämnligen inte ledig förrens på måndag nästa gång. Känns dock som om veckan kommer gå rätt snabbt. Blir lite miljöombyte torsdag å lördag för då ska jag jobba på Nilson i Arkaden. Å på torsdag kväll ska jag på efterlängtad bio med mina tjejer. Eclipse. Can't wait.

Kaos. En kille ringde för ca en timme å ...

Kategori: Allmänt

Kaos. En kille ringde för ca en timme å ville ha saaben. Så nu har jag snabbstädat. Hämtat Jonas+kompis i stan. Vi har inget regestreringsbevis för det är försvunnet. Ja allt är en himla röra helt enkelt. Bilen har gått ner från 6000:- till 3500:- men vi är bara glada om vi blir av med den ärligt talat. Å även om inte bilen skulle hålla så länge till blir det en lönsam affär för killen ändå. I bagaget ligger nämnligen nästintill nya sommardäck. Värda runt 6000:-. Jaja hoppas han tar den.

Sitter på bussen påväg hem från jobbet...

Kategori: Allmänt

Sitter på bussen påväg hem från jobbet å har precis tagit en överdos av snusklubbor. Har fått värsta sickerkicken å mår skit. Ska bara slänga ner det sista i väskan sen tar jag bilen ner till Åsa. Mat!

Akward! En kvinna gick just fram å totalr...

Kategori: Allmänt

Akward! En kvinna gick just fram å totalraggade på en man på bussen. Hon tog hans nummer å tjötade på om att hon ville ringa han nån kväll å ta ett glas vin. Han var nog inte alls lika på och hela situationen kändes så akward. Är det så 50+ are raggar kanske?

Va självklart jättemycket å göra sista...

Kategori: Allmänt

Va självklart jättemycket å göra sista timmen på jobbet, när jag var själv. Sista kunden gick inte förrens 10 över och så var jag tvungen att städa lite. Så jag missade min buss. Fick sitta å vänta en kvart på nästa + släpa på 2 tunga systemet påsar så jag är inte glad direkt. Maxi klänningen jag köpte på Gina innan idag var för stor också så det var skit det med. Efter denna dagen skulle nog kunna somna på fläcken när jag kommer hem. Men jag funderar på att dra ner till gymmet å träna en sista gång innan midsommar. What to do?

Jäkla vilken kö det är in till systemet...

Kategori: Allmänt

Jäkla vilken kö det är in till systemet idag. Jag tänkte handla lite senare i stan. Nu är jag på Backaplan. Har precis kört i Jonas å Tequila till centralen. De åker ner till Åsa idag eftersom jag jobbar till 14 imon. Frida kommer från Oslo sent ikväll å övernattar hos mig. Nu blir det Gina. Ska köpa en svart maxi klänning.

Åhh. Nu är jag klar med öppningen här ...

Kategori: Allmänt

Åhh. Nu är jag klar med öppningen här på jobbet. Fick skjuts med Jonas in innan för han skulle till jobbet å prata med dom om hans sjukskrivning (brutit båtbenet i handen en andra gång) och att han ska börja plugga till hösten. Självklart blev det då broöppning. Vi var första bilen. Hade vi bara varit 2 sekunder snabbare så. Sega jäkla båtar. Så när jag väl kom till jobbet var vårt städ spårlöst försvunnen. Nu kom han visst. Nu blir det en snabb frukost.

Har varit å tränat å solat på gymmet i...

Kategori: Allmänt

Har varit å tränat å solat på gymmet ikväll. Eftersom jag skippade simningen igår kände jag att jag bar tvungen att träna lite idag, dåligt samvete. Kom hem till en överlycklig pojkvän som blivit antagen till skolan han säkt till. Så till hösten börjar Jonas på Affärshögskolan här i Göteborg. Jättekul för han. Även om jag inte riktigt kan relatera till lycka över att plugga igen, å leva på studentlån. Men min tid kommer väl kanske så småningom. Nu blir det kvällsmat, duschen å diska lite innan jag går till sängs. Har tagit en extratid imon så jag börjar 9. My good va tidigt.

23 år!

Kategori: Allmänt

Ja då va man 23, jippi. Ja roligare än så blev det visst inte.
Hade tänkt gå och lägga mig nu för imon ska jag och Jonas åka och simma tidigt. Sen ska jag nog in till stan en stund innan jobbet och försöka hinna bort till Twist & Tango som börjar sin rea klockan 10. Och så ska jag spana in några grejer på Gina. På tal om rea som börjar vi på Nilson shoes med alla reamärkningar imon. Egentligen ska inte vår rea börja förrens onsdag men vi brukar vara rätt snabba när det väl gäller. Så kom in och fynda redan imon.

Jonas har gjort födelsedagstårta till mig....

Kategori: Allmänt

img_0630 (MMS)

Jonas har gjort födelsedagstårta till mig. Är aningen skeptiskt men han går iallafall A for effort.

Väl på bussen började jag tänka att ja...

Kategori: Allmänt

Väl på bussen började jag tänka att jag kanske skulle åka hem först å svida om till träningskläder å köra lite styrka när jag ändå ska till gymmet. Ta bilen ner eller powerwalka. Så jag hoppade inte av. Men så kom jag på att jag ju druckigt 2 cider till maten så det känns ju sådär att träna då. Å bilen ner kan jag ju absolut inte ta ner dit då. Så nu fick jag hoppa av några hållplatser bort å gå tillbaka istället. Varför kunde jag inte bara druckigt Cola?

Jobbat. Sen blev det middag med jobbet på ...

Kategori: Allmänt

Jobbat. Sen blev det middag med jobbet på Hello Monkey. Asiatiskt. Nu sitter jag å väntar på bussen å så ska jag åka å sola.

Blev en lång dag på jobbet idag. Först ...

Kategori: Allmänt

Blev en lång dag på jobbet idag. Först personalmöte 8.30-10. Skulle egentligen börjat 15 idag men efter mötet körde jag bara på. Lite invetering å sen butiken hela dagen fram tills nu. Men det blir gott med lite extra pengar nästa lön. Nu hem å käka å sen blir det nog sängen tidigt. Imon ska Jonas inventera på jobbet och jag tänkte sticka in till stan å träna på morgonen. Börjar inte förrens 15. Slappt.

Kan själv. Jag lyckades hitta en spegel s...

Kategori: Allmänt

Kan själv. Jag lyckades hitta en spegel som jag tror passar. Hem och montera. Visst borde man kunna fästa upp en spegel med dubbelhäftande tejp mot ett plåtskåp. Eller?

Är på Bauhaus å känner mig helt uttitt...

Kategori: Allmänt

Är på Bauhaus å känner mig helt uttittad. Till och med på trädgårdsavdelningen märkte dom på mig att jag har noll koll. Men jag tänker inte be om hjälp. Ja ska nog lyckas hitta till speglarna alldeles själv.

Vi har varit inne på MQs förtidsrea nu p...

Kategori: Allmänt

Vi har varit inne på MQs förtidsrea nu på morgonen. Jonas handlade en ny basgarderob för ca 2500:- medans jag inte köpte en enda grej. Duktigt av mig. Nu ska vi åka till Lundby badet å simma. Har lite träningsvärk sen igår men det blir nog bättre i vattnet.

Har precis powerwalkat ner till gymmet å ...

Kategori: Allmänt

Har precis powerwalkat ner till gymmet å nu ska jag köra lite styrketräning. Sen blir det en powerwalk hem igen. Ska nog lyckas förbränna pizzan å glassbåten som jag satte i mig innan idag.

Jag, Jonas å Tequila är påväg in till ...

Kategori: Allmänt

Jag, Jonas å Tequila är påväg in till stan. Shit va varmt det är idag alltså. Tur att det blåser lite iallafall. Vet ni vad jag gjorde i morse förresten? Jo jag va på intervju på Ica Kvantum som ska öppna nere vid oss till hösten. Den långa arbetsansökan jag skrev lönade sig med andra ord. Dom som går vidare blir kallade på en 2 intervju nästa vecka så jag håller tummarna.

Grattis på födelsedagen Frida! Detta fina ...

Kategori: Allmänt

img_0606 (MMS)

Grattis på födelsedagen Frida! Detta fina namnhalsbandet i silver fick Frida av mig häromdagen i tidig födelsedagspresent.

Sitter å kollar på en gammal Rocky film ...

Kategori: Allmänt

Sitter å kollar på en gammal Rocky film å plötsligt blev jag väldigt peppad på att gå på boxing. Kanske ska våga mig på att boka ett pass. Fast jag måste nog mjukstarta lite först.

Åh så skönt det ska bli med en liten power...

Kategori: Allmänt

Åh så skönt det ska bli med en liten powernap efter jobbet. Sen blir det taco. Eller ja om man nu kan kalla de för det. Zzzzz

Nu är vi inne i stan. Ute i ganska god tid ..

Kategori: Allmänt

Nu är vi inne i stan. Ute i ganska god tid för en gångs skull. Nu måste vi bara hitta parkering, innan utsläppet klockan 3.

Nu är det baldax. Vi hade ju iallafall tur...

Kategori: Allmänt

img_0476 (MMS)

Nu är det baldax. Vi hade ju iallafall tur med vädret. INTE!!

Höll på att börja lipa nyss. På riktig...

Kategori: Allmänt

Höll på att börja lipa nyss. På riktigt. Över vad? Jo jag trodde att jag hade glömt min iPhone i lägenheten å vi är ute på motorvägen vilket innebär att det är för sent att vända om. Vilket vi för den delen redan gjort en gång då jag glömde en nagelpenna som Sara använda imon, innan balen. Å Jonas bara- du glömde den när du gick in i lägenheten igen. Haha. Men jag har ju en iallafall. Kul. Fan vad ska jag nu göra? Så ringde han till den å den låg precis framför mig i ett bilfack. Jävla Guldfiskminne. Men nu glad igen iallafall.

Är ute i Bäckebol å ska precis in på Ikea....

Kategori: Allmänt

img_0471 (MMS)

Är ute i Bäckebol å ska precis in på Ikea. Ska köpa lite småsaker. Sedan blir det hem snabbt å sen in till stan å jobba. Ikväll åker vi hem till Småland igen för nu är det dax för bal å student.

Vi spenderar nationaldagen solandes vid ha...

Kategori: Allmänt

img_0465 (MMS)

Vi spenderar nationaldagen solandes vid hamnen. Badandet står Tequila för.

Green eyed peace. Frida är för rolig alltså.

Kategori: Allmänt

Green eyed peace. Frida är för rolig alltså.

Påväg in till jobbet. Missade precis bus...

Kategori: Allmänt

Påväg in till jobbet. Missade precis bussen så jag fick gå upp till spårvagnarna så nu är jag helt svettig trots minimalt med kläder. Ikväll ska jag med Emilia på en öppning av en ny salong (hår). Sen får vi se vad som händer efter det. Frida kommer någon gång under kvällen sen och ska stanna till imon. Jag är ledig då så det blir väl sol och bad. Å så ska vi grilla kött och majskolvar och käka nypotatis till. Mums. Idag blir det nog vegetariskt från Andrum till lunch inte så pjokigt det heller.

Oh sunny day

Kategori: Allmänt

Shit vad jag har shoppat idag. Bikbok hade 50% på allt i butiken. Det var kaos. Kläderna låg på golvet i Femmanhuset så jag drog till Arkaden istället. Inte mycket bättre där men jag lyckades ändå skrapa ihop en hel del. Blev 2 likadana tunikor som jag tittat på länge, i rosa och självklart också svart, för 150:- st. En vit maxiklänning för 125:- ett par legging 99:-. Samt svarta baskoftor 99:- resp 149:-. Shop until you drop, tyvärr hade jag inte tid. Men jag är nöjd. Lite synd dock att jag inte hittade det gröna linnet som jag egentligen gick dit för att köpa. Det påminner lite om ett acne linne från förra sommaren. Bara nästan 1000:- billigare.

Egentligen hade jag tänkt sticka å träna imon på morgonen men jag har inte plockat ihop mina grejer. Får se vilken tid jag vaknar. Jonas är sjukskriven efter en arbetsolycka för några veckor sedan. Och nu är det konstaterat att båtbenet är brutet IGEN. Gips i minst 6 veckor sen får vi se. Känns lite som deja vu. Nä nu måste jag sova.

Ett penntroll?! Nä det är bara jag som sit...

Kategori: Allmänt

img_0457 (MMS)

Ett penntroll?! Nä det är bara jag som sitter hos frissan och slingar mig. Snart är jag som ny igen!

Sitter på salong Asta hemma i Småland och ...

Kategori: Allmänt

Sitter på salong Asta hemma i Småland och väntar medans Sara håller på att få sitt hår fixat. Imon är det äntligen min tur.