emmaberndtsson

Skulle precis börja skriva..

Kategori: Allmänt

att här sitter jag i soffan omringad av hundar. Men så ringde det på mobilen. Och det var Emma som kom å hämtade sina hundar så nu är det bara jag och Tequila kvar. Och Jonas såklart men han ligger å sover redan.

Har varit ledig idag så det var tänkt att bli en tvätt och städdag + springa ärenden. Men med 2 extra hundar blir det inte alltd som man tänkt sig. Började iallafall på ett stort projekt i förmiddags. Nämnligen rengöring av fläkten. Usch. Ni fattar inte hur äckligt det var däruppe. Vi flyttade hit för 3,5 år sedan och har aldrig gjort rent däruppe. Efter x antal dissvampar förbrukade + ca 1 liter fettlösande spray är det iallfall helt ok där uppe nu. Fläktfiltret kunde jag dock inte få rent så jag åkte och köpte ett nytt. Och det var på tiden. Vi bad om ett nytt när vi flyttade in men. Ska börja göra det lite mer kontinuerligt så att det aldrig blir så ofräscht igen.

Ja sen har jag diskat lite med å solat. Och det var väl ungefär vad jag hann med. Så imon blir det att jobba, jobba, jobba.

-Långpromenad med Tequila
-Källsortera
-Panta flaskor och burkar
-Diska klart
-Dammsuga
-Tvätta
-Bädda rent i sängen
-Bära upp grejer på vinden
-Plocka undan, sortera grejer
-Eventuellt fixa 3 grejer i stan (hemligt, ni får se senare i veckan)

Dessutom är det första gången på Agility fortsättningskursen imon vid 17.45. Och balanshinder är ju inte det lättaste. Ska bli intressant att se hur bitch Tequila går ihop med dom andra hundarna.Kommentarer

  • mamma säger:

    Kul att se din lista. Din pappa brukade göra listor som han prickade av allteftersom det blev gjort. Ingen dum idé.

    2010-05-05 | 08:34:49

Kommentera inlägget här: