emmaberndtsson

I ett snöigt Växjö

Kategori: Allmänt

Är just vart jag befinner mig nu. Är här över helgen för att umgås med mina gamla tjejkompisar sen gymnasiet. Igår blev det tacos och spel därefter utgång på Stallarna. Trots några små missöden blev det en väldigt lyckad kväll. Jag blev till och med helt ok på en bild som togs igår. 1/1000 brukar detta ungefär hända så det var på tiden. Blir nog min nya facebook-bild, tror jag. Sedan idag var 2 av tjejerna tvungna att åka hem pga. jobb och flytt. Men så kom Emelie istället. Idag gjorde vi iallafall stan. Köpte massa fint, och för en gångs skull köpte jag kläder i lite färger. Nöjd. Efter stan åkte vi till restaurangen Akropolis och käkade och nu kör vi filmkväll. Är inne på 3:dje filmen nu. Men jag har redan sett den så jag håller på lite med datorn under tiden. Imon blir det lite mer shopping innan hemfärden.
Måste köpa lite julklappar nu det börjar ju trots allt närma sig jul. Ska se till att julpynta imon när jag kommer upp til GBG igen. Måste fixa adventsljusstaken också.

Hoodie

Kategori: Allmänt

Idag hade bikbok 50% rabatt på hela sortimentet så där hängde jag med andra ord på min rast. Var kaos i Femmanhuset så jag gick bort till den vid Kompassen istället. Inte mycket bättre där inte, utplockat och kaos men jag kom iallafall därifrån med en nice hoodie.
 


Den luddar av sig något jävulskt och så var den rätt sticksig, men å andra sidan satt den väldigt snyggt på. Skulle dock bli bättre efter tvätt så vi får väl se. Lagom overzisad och med en stor gosig luva. Me like.

Imon är det clubdag på H&M så jag får väl ta mig en sväng förbi. Måste verkligen hitta något att ha på mig nästa helg när jag åker ner till Växjö för att umgås med mina tjejer från gymnasiet.

Gissa vem som har somnat på min tvätthög j...

Kategori: Allmänt

Gissa vem som har somnat på min tvätthög jämte sängen? Stackars Tequila känner väl sig säkrare där än i sängen där Jonas kan rulla på henne. Det är nästan så att jag ska joina henne. Nä, men han tar en himla plats, pratar i sömnen och snarkar. Tur att jag sover tungt.

Frida kom hem i helgen så vi är nere i Små...

Kategori: Allmänt

img_1023 (MMS)

Frida kom hem i helgen så vi är nere i Småland. Idag har vi varit på julmarknad i Huseby. Köpte dessa "blomdekorationer", lite olika sorters godis och lunsar. Nu blir det soffläge resten av kvällen.

Jaha då blev det godis både lördag och sön...

Kategori: Allmänt

Jaha då blev det godis både lördag och söndag förra veckan. Dessutom glass idag. Jäkla skit. Måste sätta igång att träna igen för då blir man inte lika sugen på att förstöra det för sig själv. Imon börjar jag 15 så då blir det antingen en runda på gymmet och en långprommis med Tequila eller så kör vi en powerwalk ute vid Delsjön. Får se vad det blir för väder, skulle ju eventuellt komma snö!?! På onsdag är jag ledig å då tänkte jag att jag kanske skulle våga mig på ett Box-pass på gymmet. Vågar jag? Kommer jag orka?

Har precis käkat nattamat. Fick för mig at...

Kategori: Allmänt

Har precis käkat nattamat. Fick för mig att jag var sugen på nåt så det blev lite snabb bakning med scones. Mätt som bara den. Så har jag till frukost imon med.

Ni får ursäkta min bloggtorka. Har knappt ...

Kategori: Allmänt

Ni får ursäkta min bloggtorka. Har knappt satt på datorn på flera veckor. Har tänkt bloggtankar med det har inte blivit av att jag skrivit. Nu händer det iallafall lite grejer framöver som jag kan dela med mig av.