emmaberndtsson

Gymkort

Kategori: Allmänt

Igårkväll skulle vi som sagt ner till gymmet för att fixa ett gymkort åt Frida.
Vi kommer ner och upptäcker att dörren in är låst, då är klockan ca 6-7 minuter i 21. Å det ska vara öppet och bemannat till 9.
Men det står 2 tjejer i kassan och håller på att plocka iordning så vi börjar knacka på rutan och vifta med armarna för att få deras uppmärksamhet. Efter ett tag kommer en av tjejerna äntligen fram och öppnar dörren och frågar vad vi vill.
Och vi bara jo vi vill köpa ett gymkort. Då säger tjejen lite tyket att vi måste fatta att 5 minuter innan stängning säljer vi inga gymkort. Vi har stängt ner kassan så ni får komma tillbaka imon istället. Bullshit alltså. Är det bemannat till 21 så ska dom stänga tidigast 21.01 och efter det att alla kunder har fått hjälp och gått därifrån. Å så kan dom ju inte låsa dörren tidigare heller för den delen.
Så här i efterhand ångrar jag att jag inte var mer hård och begärde att det skulle gjort sitt jobb eller skällde ut dom. Och alla som känner Frida kan ju gissa hur sur hon var =/.
Så innan jobbet idag åkte vi ner för att fixa det då. Självklart var det samma tjej som igår som stod i kassan och så stod hon och pratade i telefon med en kund/bekant? utan att ens lyfta blicken åt oss och visa att hon uppmärksammat oss och strax skulle hjälpa oss. Där stod vi i ca 5 minuter innan hon avslutade samtalet och äntligen hjälpte oss. Det tog en jäkla tid och så funkade självklart inte printern så Frida fick inte själv gymkortet utan det får hon fixa imon.
Så nu ikväll släpade hon med mig ner och vi joggade lite på bandet och styrketränade, lite mjukstart.
Hon har redan gått och lagt sig men jag måste hoppa in i duschen först så jag får nog göra det nu om jag ska orka upp och jobba imon. GLAD PÅSK!, förresten.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: