emmaberndtsson

Pirri i magen, har precis sökt jobb. Bara ...

Kategori: Allmänt

Pirri i magen, har precis sökt jobb. Bara extra dock men ändå. Hoppas, hoppas, hoppas!

Vi har ingen dresscode på jobbet förutom a...

Kategori: Allmänt

img_1171 (MMS)

Vi har ingen dresscode på jobbet förutom att kläderna ska vara hela och rena. Och inte ens det lyckas jag med. Får springa till Lindex och köpa nya leggings.

Kvällens tv-tablå. Big brother, zombieseri...

Kategori: Allmänt

Kvällens tv-tablå. Big brother, zombieserie, zombie- Big brother och därefter lite mer Big brother. Men det var trevligt att hänga med Kristin iallafall.

Brukar så här dags på dygnet alltid få för...

Kategori: Allmänt

Brukar så här dags på dygnet alltid få för mig att börja diska. Jonas och Tequila sover då redan och det är tyst och lugnt i huset. Och då är det så skönt att bara stå där i tystnaden och diska samtidigt som man reflekterar över livet. Dessutom är det ju fint i köket igen när man vaknar sedan på morgonen. Men inatt blir det inget med det. Vågar inte väcka den björn som sover, dvs Jonas som ska upp tidigt imon och skrivs en tenta. För då är det väl mitt fel om det går dåligt, antar jag.

Tar en powernap i en timma, för det är jag...

Kategori: Allmänt

Tar en powernap i en timma, för det är jag värd!

Herregud! Jag funderar på att gå å lägga m...

Kategori: Allmänt

Herregud! Jag funderar på att gå å lägga mig snart faktiskt. Emma och Siri var förbi en sväng innan å vi kollade på Due date och jag käkade thai. Men nu är jag trött och det finns inget kul att kolla på. Vill inte ens ha nåt mer godis, är inte sugen längre. Kanske försöker hålla mig uppe en timme till iallafall.

Har precis varit å brunchat med Emilia. He...

Kategori: Allmänt

img_1156 (MMS)

Har precis varit å brunchat med Emilia. Hennes bebis har vänt sig rätt igen så nu får vi hoppas att den stannar där nu, så att han (ja jag är helt övertygad att den blir en liten pojke) kan komma ut som han ska om några veckor. Det blev inte riktigt som vi tänkt oss med brunchen då Castellet som vi skulle gå till hade spontan stängt just idag. Men det är ju bara min vanliga tur. Så det fick bli en grillad foccacia på Café Cava istället. Nu sitter jag på 1:an påväg mot Frölunda Torg där jag ska jobba mellan 14-18. Dom hade lite kort med personal så jag tog en extratid där. Ska bli kul med lite variation i miljö och folk. Peppad.

Jag har precis provat min nya locktång. Ja...

Kategori: Allmänt

Jag har precis provat min nya locktång. Jag ser ut som Dolly Parton, jättekul!