emmaberndtsson

Tävlingsinriktade som få är vi allihopa. V...

Kategori: Allmänt

img_1264 (MMS)

Tävlingsinriktade som få är vi allihopa. Vi vann iallafall det viktigaste priset ;)

Maffian dvs. Marcus eller RodneyHåkan som ...

Kategori: Allmänt

img_1253 (MMS)

Maffian dvs. Marcus eller RodneyHåkan som vi kallar honom numera tvingade mig skriva på detta kontrakt idag. Kommer bli fattig!!!

Jag kommer snart få ett ROZA-psykbryt!!!!

Kategori: Allmänt

BB roastarna är så pinsamt dåliga och jag får inte igång den j*vla e-legitimationen. Åh jag är så nyfiken!!!!

träningar förra veckan blir inte svårt att...

Kategori: Allmänt

träningar förra veckan blir inte svårt att slå. Har börjat denna träningsveckan starkt med Zumba igår och nu har jag och Kristin precis varit på Core45 + "powerwalk" till och från gymmet. Nu blir det duschen och lite frukost och sedan sängen en liten stund till.

Sommartid. Ni glömmer väl inte bort att st...

Kategori: Allmänt

Sommartid. Ni glömmer väl inte bort att ställa fram klockorna en timme inatt/imon. Surt för oss morgontrötta men så får man ju en extra soltimme. Kanske till och med hinner hem och sätta mig ute en stund imon efter jobbet, om jag har tur.

Då va den lediga dagen över. Men jag hann ...

Kategori: Allmänt

Då va den lediga dagen över. Men jag hann med Delsjörundan med Tequila, fixa naglarna, hjälpa till lite med farmors flytt och sist men inte minst våfflor till kvällsmat. Vi fick köra på våffeldagen en dag för tidigt då Jonas och jag knappt kommer att hinna träffas imon då han ska ut på kvällen lagom till att jag kommer hem från jobbet typ. Men det blir nog våfflor för mig imon med för det blev lite smet över. Nä nu måste jag verkligen lägga mig. Ska upp jättetidigt imon och jobba under morgonöppet 7-10 i Femmanhuset. Jobbar sedan vidare till 17. Löning oxå så jag hoppas det blir galet mycket att göra så dagen går snabbt. Själv kommer jag bli 2 par skor rikare ;)

Jävla cp Klarna/Segoria!

Kategori: Allmänt

Jävla cp Klarna/Segoria!

Herregud. Jag säger bara stackars, stackar...

Kategori: Allmänt

Herregud. Jag säger bara stackars, stackars lilla människa. BB-Katarina borde nog ta sig en titt i spegeln. Blir hon nominerad denna veckan åker hon lätt och sedan återstår det å se om hon har nåt jobb kvar när hon kommer ut igen. Pinsamt. Och för att inte tala om Gislaveds tjejen som tävlar om att komma in i huset. Hon går in för det lite för mycket, tycker jag personligen.

Äntligen är den min. Bokade denna "tavla/v...

Kategori: Allmänt

img_1226 (MMS)

Äntligen är den min. Bokade denna "tavla/väggdekoration" i slutet av december och när jag kollade förbi Josephssons idag hade den äntligen kommit. Har rast just nu och har precis bokat en ny nageltid tills på torsdag på ett nytt ställe precis där jag bor. Så får vi hoppas att det håller bättre denna gången. Slutar strax med, va skönt det ska bli att komma hem i tid. Stänger nästan aldrig nu för tiden. Sen är ju frågan om man ska träna ikväll eller skjuta på det nån dag. Kanske ut och jogga?

Är påväg in till Hedens beauty center för ...

Kategori: Allmänt

Är påväg in till Hedens beauty center för att utnyttja min julklapp från Jonas. Ansiktsbehandling, massage, fransfärgning och pedikyr.

Det börjar bli rätt tröttsamt med snö och ...

Kategori: Allmänt

Det börjar bli rätt tröttsamt med snö och kyla nu! Hallå vår!?!

Fick gå 5 minuter tidigare från jobbet för...

Kategori: Allmänt

Fick gå 5 minuter tidigare från jobbet för att hinna ta en buss bort till gymmet så att jag skulle vara där i god tid innan mitt pass å så att jag hinner byta om och käka en banan innan. Åh vad gör jag då om inte hoppar på fel buss. Så nu står jag här på Hjalmar branting och väntar på den enda bussen som åker förbi gymmet vid den här tiden. 10 minuter åt h*lvete! Så nu blir det till att stressa, stressa, stress.

Vattenmelon & färsk potatis. Åhh.

Kategori: Allmänt

img_1211 (MMS)

Vattenmelon & färsk potatis. Åhh.

Gratis är gott!!!!!

Kategori: Allmänt

img_1210 (MMS)

Gratis är gott!!!!!

Jag och Kristin är på Ikea och shoppar. Se...

Kategori: Allmänt

Jag och Kristin är på Ikea och shoppar. Sen blir det hem & fixa.

Freitag

Kategori: Allmänt

Riktigt skönt att var ledig en fredag.
Började dagen men ett tidigt body pump pass i stan. Fjärde träning denna veckan, så det är Nice som Alex skulle säga.
Har värsta träningsvärken och vill inte ens veta hur det kommer kännas imon.
Efter träningen var det bara att åka hem och duscha och fixa sig iordning. Tryckte i mig lite frukost, kors i taket, men jag har faktiskt blivit bättre på att käka på mornarna. Sedan blev det en timmes promenad med Tequila runt hamnen i snöstorm. Sen hem å duscha Tequila.
Vid 13 mötte jag upp min gamla barndomskompis Emelie för en lunch i Linne. Hon är tillsammans med en kille här i göteborg så hon pendlar mellan Halmstad och Gbg men kommer förmodligen flytta upp hit till sommaren. Trevligt.
Handla, hämta paket och tvätta. Puh, det var den lediga dagen det.
Skulle egentligen gått ut med några kompisar ikväll med men jag kände att jag verkligen inte orkade det efter 3 tidiga mornar denna veckan och alldeles för lite sömn. Så nu kstar jag in handduken för ikväll. Go natt.

Tillbaka på ruta ett igen

Kategori: Allmänt

Jonas var verkligen snäll idag när han körde in min plånbok till stan och hämtade lunch åt mig på vägen (även om det krävdes en del bönande först). Men nu nyss när vi låg här i sängen och slötittade lite på tvn så bytte han kanal bara för att jag råkade ta upp mobilen i en sekund. Sen när jag böjde mig fram för att ta kontrollen och byta tillbaka igen så drog Jonas bort min kudde bakom mig så att jag slog i huvudet när jag lutade mig tillbaka igen. Men det var ju självklart inte MENINGEN! Nä men vad trodde han skulle hända då egentligen. Pucko.

Råkade glömma plånboken hemma idag och eft...

Kategori: Allmänt

Råkade glömma plånboken hemma idag och eftersom jag ska både fika och gå på NKs tjejkväll efter jobbet fick Jonas göra en utryckning. Och så fick han köpa med sig thai till mig. Så nu är jag mätt och belåten. Hoho.

Är hemma i Småland över helgen och just nu...

Kategori: Allmänt

Är hemma i Småland över helgen och just nu är vi påväg in till stan för jag ska fixa håret. Äntligen!!! Sedan i eftermiddag blir det kalas hemma hos pappa för lillsyrran Meja fyller 1 år snart, så vi passar på att fira det i helgen när alla är hemma.