emmaberndtsson

Lite uppdateringar från mitt liv

Kategori: Allmänt

Nu ska vi se vad som hänt dom senast dagarna.

Jag har tyvärr inte hunnit träna nåt mer i veckan pga. jobb och allmän trötthet. Blir inget till helgen heller för då åker jag och mamma upp till Oslo för att hälsa på syrran och hämta hem lite av hennes saker från lägenheten. Hon flyttar nämnligen ner till GBG om 2 veckor och eftersom hon hyr ut sin lägenhet i 2 hand till min kompis Kristin tom. november ska hon bo i vårt gästrum i några månader. Ska bli interessant och se hur det går.

Igår (onsdag) hade vi en inspirationskväll med jobbet som var väldigt trevlig. Alla kollegor från Nilson/Jerns butikerna i Göteborgsområdet träffades och åt gott, vagabonds representant kom och pratade om vår/sommar trenderna och gav en lite förhandvisning på höstens kollektion.
Killarna från Reebok var där och pratade Easytone. Sen blev det tävling som vi tyvärr förlorade på utslagsfrågan: Hur lång är Ölandsbron? Nu vet vi iallafall att den är 6072 meter lång =(. F*n att vi inte vann, det grämer mig något så in i! 

Dessutom hade vi lite intern prisutdelning där vår butik tog hem ett fint pris. Alla fick goodiebags och sedan var vi ett gäng som gick vidare ut. Hamnade på Appartment och tog ett par cider men sedan blev det hemgång. 
Fick vänta på min spårvagn i 30 minuter och passade på att käka lite nattamat på Donken. Killen i kassan drev lite med mig men eftrsom jag var lite lullig var det knappt att jag hängde med.
Iallafall sedan tog jag spårvagnen hem och precis när jag ska gå fram till dörren när vi börjar närma oss min hållplats bromsar det lite väl tvärt. Jag tar tag i stången vid dörren samtidigt som jag tar ett steg fram för att håll balansen. Problemet var bara att det inte finns något mer steg att ta för där va nämnligen en trappa ner så jag svingar runt som likt runt en stripperpole och ramlar. Därefter blir jag halvt mosad av dörrarna som öppnas innåt. Inte alls PINSAMT. Ojsan säger jag rätt högt, samlar snabbt ihop mig själv och går ut ur spårvagnen i en rask takt utan att se mig om igen. På promenaden hem från hållplatsen försöker jag intala mig själv att det inte berodde på att jag var för överförfriskad utan självklart för att jag hade dom där jädrans klackarna på mig som jag ju inte är van vid =). Hade faktiskt varit kul att se överbevakningsfilmen från spårvagnen, dom fick sig nog ett gott skratt. Men det bjuder jag på.

Nåt mer..? Jo Just det äntligen har jag lyckats logga in på skatteverket med min e-legitimation. Väl där fick jag tyvärr inget positivt besked utan fick reda på att jag hade en rsetskatt på 250 kr. Jättekul. Men efter några små ändringar vände jag iallafall negativt till positivt så nu kan jag räkna med att få tillbaka runt 2000:- istället.

Nu måste jag gå och lägga mig för jag ska upp imon på morgonen innan jobbet och duscha. Och så får jag inte glömma att det är godisstopp i en månad heller.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: