emmaberndtsson

Självklart började det ösregna när vi va m...

Kategori: Allmänt

Självklart började det ösregna när vi va mitt ute i skogen så nu sitter jag i bara trosor och linne i bilen. Det blev ändå en del svamp till slut men den får Jennifer ta för jag orkar inte ställa mig och rensa. Jennifer fick hoppa in på Ica och köpa lite gott till ikväll. Bland annat en ersättnings Ben & Jerrys som Jonas ska få betala. Ikväll ska Jonas på innebandyträning så då tänkte jag mysa till det med tända ljus och massa gott. Det blev ändå lite svamp till slut men den får Jennifer ta för jag orkar inte ställa mig och rensa ;)

Sunday bloody sunday

Kategori: Allmänt

Då var min 50 timmars jobbvecka över. Tycker dock att den gick väldigt snabbt och smärtfritt, trots flera tidiga morgonmöten och öppningar. Tänkte såhär på kvällskvisten fira med reserande av min Ben & Jerrys half baked jag köpte tidigare i veckan. Men då hade Jonas varit där och gjort rent hus. Han hade tydligen bara tänkt ta 2 skedar så att jag inte skulle märka nåt men det hade slutat med att han åt upp hela. Han hade tydligen även tänkt köpa en helt ny åt mig. Men det blev ju inte riktigt så !?#%&/ Att jag dessutom har drabbats av värsta invärtes-finnen på hakan som gör aset ont och dessutom fått fel paket skickat från H&M gjorde inte min kvällen bättre precis. Men imon är det måndag och då tar vi nya tag. Ska träffa en annan Emma för att byta H&M paketen (hon hade fått mitt) och sedan blir det väl lite obligatoriskt städ och tvätt på min lediga-dag. Och svampplock med Jennifer och Tequila!!!  

Morgonshopping i Femmanhuset idag. 20% i d...

Kategori: Allmänt

Morgonshopping i Femmanhuset idag. 20% i de flesta butikerna mellan 7-10. Välkomna in!

Don't eat at night- right?

Kategori: Allmänt

Blev grekiskt på Athena och sedan kollade vi på Midnight in Paris. Va dömätt efter maten men lyckades ändå trycka i mig en mellan popcorn och 2 godisstänger. Nu har jag dessutom svullat i mig 2 glassbåtar och sköljt ner dom med lite cola. Man borde väl egentligen inte äta så sent, Jonas tjatar alltid - man ska inte äta efter nio, bla bla bla. Men skit samma känner jag.
Nu är det dags att lägga sig för vi ska ha morgonmöte med jobbet imon igen. En leverantör ska komma och prata lite om deras skomärken som är nya för oss på Nilson Shoes. Hub/Hudson. Blir en lång dag imon för vi måste röja järnet i butiken och på lagret inför morgonöppet på fredag och löningshelgen. Men det ska bli så kul!!!

Har precis slutat efter en lång jobbdag 8....

Kategori: Allmänt

Har precis slutat efter en lång jobbdag 8.30-19. Nu blir de dinner and a movie med Emelie.

Positivt: har blivit utvald att prova Suns...

Kategori: Allmänt

img_1723 (MMS)

Positivt: har blivit utvald att prova Sunsilks nya schampoo och balsam. Valde Damage Reconstruction Program för torrt och skadat hår. Shampoo stod de på förpackningen btw menså stavas det väl inte, eller? Negativt: Kollade just om Tequilas öron var smutsiga och upptäckte då att vänstra örat var helt fullt av svamp. Måste vara från tassarna som hon kliat sig i örat med. Vänster tass och vänster öra så det låter ju rätt troligt. Svamp behandlas ju konstigt nog med örondroppar så då passar det ju bra att vi bara droppar några extra droppar i örat. Fast nu kommer det ju förmodligen inte räcka behandlingen ut Nu blir det iallafall film och mys.

Trött tjej

Kategori: Allmänt

Orkar knappt hålla ögonen öppna längre så trött är jag. Men så läste jag att Asos har 20% rabatt på sin egna kollektion plus fri frakt så det är ju värt att kolla på. Börjar ju dessutom sent imon så jag kan ju ta en lång sovmorron. Just de jg har ju varit på jakt efter en "mobilväska" att ha runt halsen ett tag nu men det har inte varit lätt att hitta en som fallit mig i smaken. En svart diskret men abslout inga gulddetaljer. Men så hade Monki fått in en ny variant som jag föll för. Gillade deras "gamla" oxå som varit slut ett tag och påminnde om de från Sandqvist. Anyway köpte jag den nya modellen från Monki igår när jag va på stan med Carro och lilla Lykke. Dessutom tipsade Carro mig om en fin från Brothers & Sisters så jag fick till slut med mig 2 hem. Visst behöver man 2 stycken, eller? Jag lägger ut bilder på dom imon så får ni se och så ska jag bestämma hur jag gör.

Tequila är inte så glad nu. Vi har försökt...

Kategori: Allmänt

img_1717 (MMS)

Tequila är inte så glad nu. Vi har försökt att självbehandla henne hemma ett par veckor men idag tog Jonas henne till veterinären. Nu blir det att köra på tratten så vi kan tvätta och smörja tassarna tills svampen försvinner. Självmordsbenägen hund- check! Lilla stackare ;)

Fan jag har tappat mitt påfågelörhänge. Jä...

Kategori: Allmänt

Fan jag har tappat mitt påfågelörhänge. Jävla stormvindar. Grr '?!"?@&

Slottskogen

Kategori: Allmänt

I fredags kom pappa och hans fru upp till Göteborg för att kolla vilket kön det är på bebisen som kommer i november. Så jag var barnvakt åt Agnes och Meja så länge. Varnades för att inte koppla lös dom ur vagnen för då skulle jag aldrig få i dom igen. Ett råd jag skulle ha följt. Iallafall så gick vi och hälsade på lite på jobbet, jag skulle lägga undan ett par skor, ett par Dr Martens närmare bestämt. Sedan gick vi och köpte fika på Hemköp, så ville tjejerna gärna åka "tåget" så vi tog spårvagnen bort till slottskogen. Det var toppenväder som tur var så jag fick plocka av mig det ena plagget efter det andra, sätta upp håret och på med solbrillorna. Tjejerna ville väldig gärna gå själva och det var det enda Agnes tjatade om. Får jag gå själv nu? Får jag gå själv nu då? Nu? Lät mig övertalas och tog ut dom ur vagnen men då var de tvungna att gå hand i hand jämte mig och vagnen. Visst, sure. Dom siktade in sig på en fontän och sedan sprang dom hand i hand iväg från mig och vagnen. Fick lämna den och spring efter. Galet långt kom dom innan jag lyckades fånga in dom. Kul. Ja efter detta och några ytterligare rymningsförsök fick jag iallafall med dom till vår destination. Barnens zoo. Här kommer lite bilder
 
Ja, eller här kommer en bild för datorn laggar som f*n. Får försöka imon istället.
Nu ska jag gå ut och kissa Tequila.

Tråkigt, det var bara en extranyckel till ...

Kategori: Allmänt

Tråkigt, det var bara en extranyckel till mitt skåp på jobbet ;( jaja.

Jag hittade en nyckel häromdagen när jag h...

Kategori: Allmänt

img_1690 (MMS)

Jag hittade en nyckel häromdagen när jag höll på att rensa hemma. Den låg bland ca 1,5 år gamla kvitton i en liten låda tillsammans med några smycken å lite annat krafs. Nu är ju bara frågan vart den går.  Så kom jag på att vi har såna nycklar till våra skåp på jobbet, men min nyckel sitter redan i. Däremot så finns det ett skåp längst upp som varit låst så länge jag kan minnas. Har trott att de e nån gammal kollega som råkat haft med sig den när den slutat. Men kan det vara det skåpet nyckeln går till? Varför har jag den? Å vad finns i skåpet?!? Har i flera dagar glömt att ta med nyckel till jobbet å spänningen är olidlig. Mina kollegor är lika nyfikna som jag. Nu är jag strax inne i stan å då ska jag testa den.

Nu ska jag å Tequila gå ut å gå en sväng å...

Kategori: Allmänt

img_1689 (MMS)

Nu ska jag å Tequila gå ut å gå en sväng å så ska vi hämta ut lite paket påvägen hem.

Tittut

Kategori: Allmänt

img_1682 (MMS)

Tittut

Då var det snart dax att boka tid hos fris...

Kategori: Allmänt

img_1680 (MMS)

Då var det snart dax att boka tid hos frisören ingen. Funderar på nåt liknande bilden ovan, om jag nu vågar. Får suga på det lite till ;)

Det e farligt att nätsurfa nattid. Brukar ...

Kategori: Allmänt

img_1669 (MMS)

Det e farligt att nätsurfa nattid. Brukar slinka ner en och annan grej i shoppingkorgen. Blev lite mer nagelgrejer (shoppade för 1500:- förra veckan, oops). Den elektriska nagelfilen är extremt nödvändig, tog flera timmar att slipa ner dom häromdagen. Å tid är pengar så egentligen kan man ju säga att jag tjänar på att köpa den, inte sant ;)