emmaberndtsson

Sis

Kategori: Allmänt

Frida åkte ju hem till Oslo i måndags och inatt kom Sara ner istället. Har precis kört ut henne till Frölunda torg där hon skulle fixa håret, hade köpt nån deal på nätet. Nu tänkte jag krypa i säng en liten stund till sen blir det frukost å långpromenad med skruttan.

Söndag

Kategori: Allmänt

Shit vilken träningsvärk jag kommer ha imon. Frida har tvingat mig träna 2 av de 3 dagar hon varit här. Häromdagen körde vi styrketräning och idag blev det ett body pump pass. Aj min röv å mins lår. Sedan åkte vi å handlade lite på Ica. Frida har köpt på sig en massa mat som hon ska ta med sig upp till Oslo igen imon. Å jag var duktig å lagade egna panerade spättafiler med kokt nypotatis. Å vad gott de va. Skulle aldrig kunna leva utan kolhydrater.

Frukost

Kategori: Allmänt

Sitter å käkar lite frukost, kokta äggulor och blåbär/hallonsmoothie. Ska strax bege mig inåt stan. Har tagit 2 extrapass i helgen. 12-16 båda dagarna.

Påväg hem

Kategori: Allmänt

Gav bort min sista timma på jobbet idag. Har jobbat 6 dagar på raken nu så då känner man sig lite mör. Särskilt när man har varit långledig i 4 dagar före.

Hände en liten "rolig" grej på lunchrasten innan. Jag var påväg bort mot Kungsgatan för att byta storlek på en kofta. Håller fram min ena arm å tänker att armarna på jackan faktiskt kanske inte är så korta ändå. Å då landar en klick fågelskit på min hand. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Fick gå in på Nilson i Arkaden å låna toaletten å tvätta av mig. Köpte en triss men vann bara tillbaka mina 25 kr. Jäkla skitfågel.

Gratis är gott

Kategori: Allmänt

Dom stod å delade ut en ny sorts energidryck på stan idag å jag är ju inte den som är den ;) kanske kan det här bli min nya grej. Får ju hjärtklappning av Red Bull å det är ju inte så bra, men den här var mycket snällare. God flädersmak oxå.

Glömde busskortet i min andra jacka

Kategori: Allmänt

Så j*vla typiskt. Får skicka efter en smsbiljett istället för det finns inte på kartan att jag skulle åka fast å få 1200 i böter. 2•22=44, grattis Emma det där va din lunch idag.

Matvanor

Kategori: Allmänt

Att jag har "lite" konstiga matvanor det kan jag hålla med om. Men i vissa fall kan jag faktiskt skylla ifrån mig lite det var faktiskt mormor som lärde mig äta våfflor med smör på. Å jo det är gott även om jag nu för tiden oftast äter dem med vispad grädde å sylt. En annan lite ovanlig? kombination ska jag äta nu. Puffat ris med mjölk å grädde. Å den är det mamma som står bakom. Mums.

Glad påsk! 🐤

Kategori: Allmänt

Bjuder på en bild på min lillasyrra Inez. Man kan inte bli annat än glad när man ser den lilla sötnosen.

Påskägg

Kategori: Allmänt

Nu är mina påskägg fyllda å klara. I några av dom har dessutom lagt några små överraskningar. Mohaha.

F*n va gött

Kategori: Allmänt

En miljon hade ju suttit fint men 750 kr är ju ändå helt okej. Min högsta trissvinst so far.

Fusk under högskoleprovet?

Kategori: Allmänt

Tydligen har det visat sig att vissa uppgifter från högskoleprovet läckt ut innan provet börjat. 4 ord hade publicerats på Flashback ca 20 minuter innan provtiden. Dock var det ju 4 ord som var relativt lätta så dom ska få fan om dom stryker dom såhär i efterhand för jag hade alla rätt på dom, utan att behöva fuska. Har kollat facit och om jag har räknat rätt landade jag på 87/160 rätt. Dvs ungefär hälften. Den första delen matte räknades inte med. Hoppas att det var fler än jag som tyckte det var svårt så att det höjer mitt resultat lite. Är iallafall pepp på att
göra det igen och försöka höja mig själv så det är la positivt. Nu måste jag lägga mig för jag öppnar på jobbet imon. Sedan väntar 4 dagars ledighet hemma i Småland. Ska slappa och umgås med familjen. Längtar.