emmaberndtsson

Sista dagen

Kategori: Allmänt

Då var vi inne på upploppet. Sista dagen på fitnessfighten är här och jag är påväg in till Domkyrkan för ett bodypump pass. Tidigt och svinkallt. Men det här ska nog gå bra.
Var ute på Pinchos igår med ett gäng härliga tjejer för att tacka av vår bc Anna som flyttar till Malmö i helgen. Väldigt trevligt. Åt nog lite för salt igår för jag känner mig lite konstig, typ uttorkad.

Sitter & blir fin i håret

Kategori: Allmänt

Söndag men ingen vilodag direkt

Kategori: Allmänt

Jobbat. Tränat. Solat. Handlat. Nu dags för mat. Orkade inte laga nån mat så här sent så det får bli kvällsmat istället. Fil & havregryn, kiwi/blåbär & knäckebröd med ost. Sen kommer jag nog somna gott.

Sovmorron

Kategori: Allmänt

Va inte uppe med tuppen å tränade idag som det var tänkt, var alldeles för trött för det. Så nu får det bli träning efter jobbet istället. Och på tal om jobbet så är det nog dags att börja göra mig iordning nu.

Midnattsloppet

Kategori: Allmänt

Otränad och opepp var bara förnamnen inför dagens lopp men vilken ångest för ingenting. De va ju bara å köra på ju. Drack min första Celsius innan loppet och det gjorde susen tror jag (eller så va det placeboeffekten av det hela). I mål kom jag iallafall. Ingen tid å hurra över direkt men 1.03 h var iallafall ca 4 minuter snabbare än förra året. Nästa år ska jag under timmen. Men då kanske jag ska träna lite innan oxå ;)
Nu ska jag däcka.

21 träningspass avklarade

Kategori: Allmänt

Känner att muskler å leder är lite överansträngda efter så många pass på raken. Höger knä känns paj. Likaså vänster fot på utsidan och höger fot överlag. Kanske borde investera i ett par nya löpardojor. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning. Börjar 9.30 idag (därav svintidig träning). Slutar 18 å då ska jag bara hem och packa ihop lite saker sedan drar jag och Tequila till Oslo i några dagar.

Myskväll

Kategori: Allmänt

Jonas är hemma i Bredaryd på födelsedagsfest ikväll så jag å Tequila är ensamma hemma. Nu blir det skräckfilm och en massa god frukt.

Träningspass 16 avklarat

Kategori: Allmänt

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det frukost och långpromenad med Tequila.

Nya jobbgodiset

Kategori: Allmänt

Tröttis

Kategori: Allmänt

Då var 7 träningsdagen över. Imon tänkte jag eventuellt ta en lång sovmorron, för jag är ledig. Men å andra sida så är det ju skönt att träna tidigt så har man det överstökat. Ställer inte klockan så får jag se när jag vaknar.

Slim food

Kategori: Allmänt

Idag fick det bli en sallad till lunch för jag hade inte fixat nån lunchlåda.

Lunch

Kategori: Allmänt

Hann precis slänga ihop en lunchlåda innan jobbet. Fajita kryddade cornbitar och råris med lite smör på. Groddar, tomat och sockerärtor. Å vatten.

Frukost

Kategori: Allmänt

Idag fick det bli en sen frukost efter morgonträning. Denna gången joggade jag ner till gymmet å tränade mitt pass. Efteråt unnade jag min 15 minuter i solariet. Snart ska jag börja dra mig in mot stan. Jobbar 13-17 idag (en extratid) å ikväll ska jag, Jonas, Jennifer och Jon käka på Pinchos å sen blir det bio, Batman.

Frukost & lunch

Kategori: Allmänt

Sov lite för länge i morse så jag hann inte äta frukost efter långrundan med Tequila. Fick bli en pressbyrån frukost, måltidsersättnings smoothie och en banan. (iallafall bättre än mina gamla frukostar, cola och en bulle/chokladgiffel) Sedan blev det lunchlådan av maten från igår. Dagens träningen var väldigt tuff. Var trött i musklerna. Nästa vecka tänkte jag lägga in några träningspass på gymmet för att variera träningen lite typ Bodypump, Box eller MRL.

Mat

Kategori: Allmänt

Träning 2 avklarad. Sedan gjorde jag en god pastasallad. Mums. Imon blir det favorit i repris i lunchlådan. Måste dock planera mina måltider lite bättre, så att jag inte äter så sent på kvällarna.

Lunch

Kategori: Allmänt

Kanske inte så fitnessfighten-aktig men ändå bra för att vara mig. Kom rätt så snabbt underfund med att jag inte kommer att kunna följa måltidsplanen men jag får köra så gott jag kan och kanske slänga in några extra träningspass för att kompensera upp maten. 3dje dagen utan cola nu iallafall.

Träningspass 1 avklarat

Kategori: Allmänt

Och gästrummet har fått agera gym. Fan vad plankan är jobbig. Nu hopp in i duschen för jag har en film att kolla på som ska lämnas tillbaka imon.