emmaberndtsson

Inget kul på tv

Kategori: Allmänt

Så jag går väl å lägger mig då såhär klockan 12 en lördag. Imon blir det jobb och sedan träning efteråt.

Fiasko

Kategori: Allmänt

Inte för att jag är nåt direkt melodifestivalenfan men i år har jag faktiskt kollat på 3 av 4 deltävlingar. Under 2 av dom befann jag mig nämnligen nere hos mamma i Bredaryd där det är obligatoriskt. Och ikväll kom Jonas kompis Calle och hans gravida Anna över för att kolla. Det skall sägas att Anna är ett huge schlagerfan. Ja vi var nog alla 4 ganska insatta iallafall såpass att vi tycker att det var ett fiasko att inte Charlotte Perrelli gick vidare. Hade i ärligheten namn hellre sett att Danny inte gått vidare. Gillade inte allt dansande å det runtomkring kändes inte som om själva låten stod i fokus. Ja hur ska det här gå nu?

Fettisdagen

Kategori: Allmänt

Blev ingen semla för mig idag tro det eller ej. Jobbade kort pass idag 12-18 så jag hann med både en solskenspromenad innan jobbet och en tidig bio tillsammans med mamma (som stannade kvar efter att ha kört upp Frida till Gbg tidigare under dagen), Kristin och Emma. Vi såg Safe House med Ryan Reynolds och Denzel Washington och filmen och man satt på helspänn hela filmen igenom. Rekommenderas. Och i och med att vi tog den tidiga bion hade jag hela kvällen på mig att göra andra saker. Åkte å källsorterade, pantade, handlade och sedan blev det ett besök i solarieöarna. Nu tänkte jag strax gå å lägga mig iallafall har precis kollat klart på kvällens avsnitt av Top Model Sverige på TV3 play. Tycker det var synd att Jamilla åkte ut även om hon inte hade ett så bra foto den här gången. Ja så nu får jag hålla tummarna för Jenny istället. Så himla söt tjej.

Take away

Kategori: Allmänt

Är ju sämst på att laga mat. Köper alltid mat ute istället, av ren lathet. Men nu får det nog bli ändring på detta för på 2 dagar har jag lagt 200:- på mat som inte smakat gott och som har slutat i soptunnan.

Migrän?

Kategori: Allmänt

Aj. 1 Alvedon och 1 Ipren har inte hjälp ett skvatt mot min huvudvärk så jag antar att det måste vara början till migrän. Eller så kan det ju också vara så att min hjärna har blivit överbelastad. Är ju en levande miniräknare på jobbet nu under reaperioden. Suck.

Lunchlåda

Kategori: Allmänt

Har varit duktig å lagat lunchlåda till jobbet imon. Räknade för skojs skull ihop kalorierna på allt innehåll å landade på 2816 kcal. Gulp. Jag som brukar känna mig nyttig när jag äter denna pasta & kycklingsallad. Å så ska cashewnötterna till som topping oxå. Jaja, gott är det iallafall. Ska nog ta mig en liten portion nu för jag blev så sugen. Missade Sveriges Mästerkock innan då jag var å handlade så jag måste vara uppe till 1 så jag hinner se reprisen.

Ice ice baby

Kategori: Allmänt

Det är iskallt. Jag och Tequila är hemma i Småland över helgen å mamma har knappt nån värme. Vi kommer att vara isbitar imon när vi vaknar.

Högskoleprovet 2012

Kategori: Allmänt

Ja då va man anmälda. Hur ska de här gå?