emmaberndtsson

Bärpaj

Kategori: Allmänt

Det är mycket roligare å baka när man har fina burkar till ingredienserna ;) köpte glasburkarna på Gekås i höstas men dumt nog bara 3 stycken. Vill ha massa fler.

Nattstök

Kategori: Allmänt

Har inte kommit i sängs än. Huvudvärken som jag känt av under dagen övergick nämnligen till migrän. Tog en tablett å så "roade" jag mig lite tills den börjat verka med att rensa och sortera bland mina nagellack och nagelgrejer. Sedan blev det tvätt av alla sminkpenslar och så fick sminkväskan även en liten dusch. Nu har det börjar å släppa så nu tänkte jag göra ett försök å lägga mig. Trött, trött, trött.

Plugga

Kategori: Allmänt

Det har varit en lång dag på jobbet och hjärnan verkar inte vilja hänga med så himla länge till. Har iallfall suttit å kollat på plugg inför hösten, efter vissa påtryckningar från Jonas. Det var ju ett tag sedan man va igång sist så det är en skräckblandad förtjusning jag känner inför att sätta mig i skolbänken igen. Men när jag kollade igenom utbildningsplanen så känns det genast mycket bättre. Gick in å kollade lite snabbt på kurserna å Byggnadsteknik för fastighetsmäklare verkar ju riktigt rolig. Å så fanns det en hel del andra kurser också som verkar passa mig bra. Redovisning och skatterätt tex. Först ska jag bara ta tag i en liten grej först, högskoleprovet. Har ju aldrig gjort det tidigare så det är väl på tiden nu. Ska anmäla mig och betala in vid löningen nästa vecka så finns det ingen återvändo sen.

Sunday

Kategori: Allmänt

Åh jag är så trött. Jag har blivit duktigare på att lägga mig i tid i år det får jag faktiskt säga, men att gå upp tidigare på morgnarna oxå, har inte riktigt funkat tyvärr. Ikväll har vi iallafall haft besök av Jonas kompis Erik och hans tjej Frida. Blev pizza å handboll (trots protester från min sida). Och så kom vi fram till att vi ska ha en liten tävling sinsemellan om ett par veckor men mer om det lite senare. Mycket trevligt var det iallafall. En annan kul sak var att jag hittade en bild på min kompis Carro aka Bögen på en utav bloggarna jag följer. Carro hade fixat tjejens hår och hon var supernöjd. Kul. Vad världen är liten ibland. Nu kommer jag ramla i sängs.

För att dämpa sötsuget

Kategori: Allmänt

I brist på annat har jag precis tryckt i mig det enda som fanns hemma. Ett halvt paket dextrosol. Mår lagom bra nu.

This Is It

Kategori: Allmänt

Zappade runt lite å fastnade på 8:an där dom visar dokumentären, the making of, This Is It, Michael Jacksons comeback turné. Riktigt bra. Funny fact: När vi va små var lillsyrran Frida helt betuttad i Michael Jackson och hon gick runt å sa till alla att de var kusiner. Hon var helt övertygad att det va så men det var dock bara hon som var kusin med honom, haha så gulligt.

Emiiilll

Kategori: Allmänt

Nu har stormen Emil nått Götet. Shit va de blåser. Känns som taket kommer flyga av. Och på tal om nåt helt annat påminn mig om att aldrig mer ställa upp på kort. Har precis varit inne på FB och untaggat en del minst sagt osmickrande bilder på mig. Jag ger uttrycket ofotogenisk ett ansikte. Suck.

Du kan dödas eller skadas allvarligt om du inte omedelbart följer instruktionerna.

Kategori: Allmänt

Har precis suttit och läst igenom användningsmanualen till Kitchen Aid maskinen jag fick i julklapp. Love it. Men man kan ju undra vad det är för typ av dödsmaskin egentligen när man läser det här i instruktionerna.

Nyårslöften är ju till för att brytas

Kategori: Allmänt

Eller så ger man inga alls precis som jag, så slipper man dåligt samvete.

1 jan 2012

Kategori: Allmänt

Jonas har precis som halva Sverige varit och köpt sig en fet pizza såhär på nyårsdagen. Jag nöjde mig dock med en avokado och lite cashewnötter. Är verkligen inte sugen på pizza så jag kör på resterna från gårdagen till middag sen istället. Försökte få med Jonas på att köra på taco först men det funkade tydligen inte. En tradition är en tradition.

Läggdags

Kategori: Allmänt

Har precis kommit tillbaka hem efter att ha kört Jennifer & Jon till flygplatsen. De ska åka och backpacka i Sydamerika i 2 månader dom lyllosarna. Det verkar som om Tequila kommer spendera natten i garderoben. Jag gjorde iordning ett litet krypin till henne tidigare under kvällen för att komma undan från alla smällarna, lilla stackare. Förhoppningsvis har alla skjutit klart alla sin raketer nu iallafall.

Gott nytt år!

Kategori: Allmänt

Nu hugger vi in på ostbrickan & så ska vi testa på Jonas nya spel han fick i julklapp.