emmaberndtsson

Fitness fighten

Kategori: Allmänt

Ja då var före bilderna, midjemått, vilopuls + min absoluta maxvikt hittills i livet (67,4 kilo), uppskrivet på min loggsida. Imon börjar nya livet. Nyttig mat å träning i 30 dagar med hjälp av fitnessfighten, visst ska väl det gå ;) Har ju dessutom midnattsloppet i slutet av augusti som jag behöver träna inför. Inget mer socker, glass, kakor, chips och framförallt ingen cola på 30 dagar. Wish me luck!

Sen lunch

Kategori: Allmänt

Gick upp lite över 9 idag å gjorde en potatisgratäng. Känner mig lite duktig faktisk. Mums.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1071972/images/2012/pic_50115302ddf2b337b9000166.jpg" class="image">

Sen lunch

Kategori: Allmänt

Gick upp lite över 9 idag å gjorde en potatisgratäng. Känner mig lite duktig faktisk. Mums.

Nail inspo

Kategori:

Var inne på Grand parfymeri på lunchen idag å fick då syn på dom nya nagelkiten från Ciate. Svincoolt. Gillar nog den vita kombinationen mest.

V.30

Kategori:

Då va tillbaka i Gbg och verkligheten igen. Vi kom hem igår vid 20-tiden men Tequila fick stanna nere i Bredaryd hos mamma. Hon har ju semester så hon passar Tequila i ett par dagar så kommer dom upp hit på onsdag eller torsdag nån gång. Har precis tagit en Ipren och nu tänkte jag spela några rundor rumble i väntan på att min huvudvärk ska gå över. Så jag kan lägga mig sen.

Long time no see

Kategori: Allmänt

Är ledig i helgen efter 7 heldagar i rad på jobbet. Kan inte beskriva hur skönt det känns. I skrivandets stund befinner vi oss i bilen ner mot Småland och Bredaryd. Mys med familjen och svampplockning står på schemat för helgen.

Promises are made to brake

Kategori:

Lovade Jonas att jag skulle lägga mig i tid ikväll. Ops. Men jag var ju faktiskt tvungen att kolla klart på långfilmen som gick på tv "Vänner för livet". Å sedan ge mig själv en liten manikyr så att naglarna kan bli starka över natten med min nya nail envy från Opi. Och så lite nagelbandsolja på de. Är man en nattuggla så är man. Ledig imon samt på tisdag så jag kan ju ändå sova ut.

Halleluja moment

Kategori:

Nu funkar det å blogga med appen igen.

Nails

Kategori: Allmänt

Tanken var att jag skulle göra om mina gelenaglar idag, dom var riktigt slitna. Men så blev klockan så mycket för jag hittade inte min fil. Så jag har bara tagit bort materialet, filat ner och jämnat till naglarna samt smörjt in dom med nagelolja.
Bestämde mig för att jag nog ska ta en paus från gelen och försöka att få mina egna naglar fina. Så imon ska jag gå förbi Kicks eller Åhlens och köpa Opi's nail envy for thin & soft nails och försöka få lite ordning på dom.

Ny design

Kategori: Allmänt

Vad tycker ni om den nya designen här på bloggen? Den är ju svart och känns, väldigt jag. Ska försöka lägga en bild på mig själv jämte headern oxå.
Har fått reda på varför det inte funkar att mobilblogga (anledningen till att det har varit väldigt tyst här på bloggen de senaste veckorna). Tydligen så har dom gjort om hela bloggplattformen på blogg.se och håller på att föra över och uppdatera alla bloggarna. När det är klart ska det funka att mobilblogga igen. Det funkar med andra ord inte för någon. Bummer.
 
Nä om man skulle hoppa i sängs kanske och se om man kan somna. Har varit förkyld i ett par dagar så jag sover inte så bra. Nu har det dessutom övergått till slem/rethosta så jag lär väl inte få sova nåt inatt. Imon blir det iallafall jobb 12-20.10 och sedan ska jag på bio med Jennifer och Kristin 20.45.