emmaberndtsson

Blogg kaos

Kategori: Allmänt

Blogg appen krånglar mest hela tiden känns det som. Brukar oftast vara bildernà som inte går att ladda upp.
Men nu har den lagt av helt för mig, funkar inte ens å logga in sedan ca. 1 vecka tillbaka. Tröttsamt, men jag ska försöka fixa det imon. 
Jag har ju massa att uppdatera. Min födelsedag, midsommar & shopping mm. 

10 veckor kvar

Kategori: Allmänt

Jag fick ett mail häromdagen om att nu är det bara 10 veckor kvar till midnattsloppet, gulp. Tanken var att jag skulle tränat en hel del nu när Jonas och Tequila var borta i en och en halv vecka men det har inte hunnits med. Eller prioriterats kanske jag ska säga. Så idag tvingade jag ut mig själv. Hade lite ärenden att göra efter jobbet (handla & hämta ut paket) så det blev lite tajt med tid inför Sverige-Frankrike matchen så det fick bli en joggningtur ner till gymmet, solade och sedan joggning hem igen. Nu är det halvlek så jag ska passa på att hoppa in i duschen.

Saknar

Kategori: Allmänt

Bio, förhandlingar & skattjakt

Kategori: Allmänt

Va ju på Men in black 3 innan. Det var jag, Jennifer, Marcus och Emma. Jag tyckte den va hyfsad hade inga större förväntningar på den i utgångsläget men den gick inte hem hos dom andra. Sedan när jag kom hem ringde jag upp syrrorna och så gjorde vi upp deras skulder till mig. Blev till att förhandla en hel del. Men nu ska vi snart vara kvitt iallafall. Sen till något mycket roligare. Dagens skattjakt tog mig till Jonas tvättkorg och ett presentkort på H&M. Nu är det läggdags.

18 juni är ingen vanlig dag

Kategori: Allmänt

Nä för det är mammas födelsedag. Hurra, hurra, hurra. Grattis mamma.

Förövrigt är jag ledig idag och har haft värsta sovmorronen förutom en liten stund vid 9-tiden då jag fick ett sms från Jonas att kolla under en nessessär i badrumsskåpet. Där låg 3 triss ;)
Nu ska jag lägga på ett kol å göra mig iordning. Jag och Jennifer ska bort å umgås med Lina och William innan dom åker iväg 8 veckor på semester. Och sedan blir det lite shopping på stan, tvättid och ikväll bio.

Skattjakt

Kategori: Allmänt

Jag fyller ju år på torsdag och som det ser ut nu så verkar det bli fint väder, woho. Jonas har gått runt den senaste veckan å pratat om hur svårt det är att köpa present till mig. Men nu verkar det som om han har anordnat en liten skattjakt till mig med saker jag gillar. I torsdags fick jag första smset. En bakelse fanns då gömd i kylskåpet till mig. Igår var det 2 trisslotter som låg i en bok på nattduksbordet. Idag skulle jag kolla i Yatzyt och däri låg ett presentkort på sf bio. Undra om jag inte ska gå redan imon ;) Undra om det blir något imon oxå?

Powernap deluxe

Kategori: Allmänt

Var trött efter jobbet så jag tog en powernap. Tanken var 50 min till en timme. Men jag var tydligen svintrött för det råkade bli 2. En positiv sak var dock att jag vakna upp precis vid 21 när alla filmerna på tv börjar. Nu blir det film och jordgubbar och glass.

Heja Sverige!!!

Kategori: Allmänt

Gräsänkling

Kategori: Allmänt

Ja då va pojkvännen och hans gäng påväg till Ukraina och Tequila är hemma hos mamma i Småland eftersom jag jobbar så mycket. Känns lite ensamt utan dom här i sängen.
Imon är jag ledig vilket ska bli skönt, måste tvätta och pyssla lite här hemma. Å så ska jag va hundvakt till lilla Milton. Kommer knappt ihåg hur det är att ha valp men jag hoppas han sover mycket imon för jag är astrött.

Go natt!

Grattis till studenten

Kategori: Allmänt

Idag har vi firat Henrik, min kusin som tog studenten i Mölnlycke. Vi var riktigt många och ca 10 stycken var småbarn så det var fullt hus, minst sagt.
Och vad såg vi i Henriks glas under middagen om inte lite saft. Haha ;) internt.

Just nu

Kategori: Allmänt

Frukost efter en stressig morgon och en orolig natt. Har precis varit å lämnat av Sara vid Centralen där hon tog bussen upp till Oslo igen. Å det var i princip på minuten att vi hann. Nu tänkte jag gå å lägga mig en stund igen, är ledig idag och har inget inplanerat. Så skönt.

Tur med vädret?

Kategori: Allmänt

Kollade just väderprognosen för veckan och om den stämmer så verkar det bli faktiskt bli ganska fint på torsdag. Till skillnad från resten av veckan. Hoppas, hoppas. För då tar kusinen Henrik nämligen studenten.
Då ska vi bara fixa något att ha på sig oxå och en bra present.

1 juni

Kategori: Allmänt

Har försökt beställa från Romwe ikväll men det gick inget bra. Får försöka imon igen.
Nu tänkte jag gå och ta bort sminket och sedan blir det en liten kisserunda med tequila. Och så får jag inte glömma att hämta min tvätt från källaren.