emmaberndtsson

Det blir till att springa

Kategori: Allmänt

Sitter på bussen mot Borås för en kvällslektion i Juridik. Känner mig sjukt stressad då min buss hamnade i mitt i allaslutarjobbet trafiken. Kul.

Massage

Kategori: Allmänt

Nu blir det 1 timmes oljemassage. Köpt på groupon deal.

Jag dör!!!

Kategori: Allmänt

Min syrra Agnes såg lite rolig ut när hon var liten.

Grace leather

Kategori: Allmänt

I just love them! Det blev ett par Grace som p-sko i höst igen.
Funderar på att ha dom på kvällens tacosittning. Vi hade egentligen tänkte stanna i Borås tills ikväll, men det så många timmar emellan så vi Göteborgare åkte hem en sväng. Nu ska jag möta upp Jonas å få bilen å köpa lite take out.

Frispråkigt var det här

Kategori: Allmänt

Har precis tryckt i mig en hel burk marinerade vitlöksklyftor (tur att man är ledig från skolan imon). Kollar på Million dollar listing, nya favoritprogrammet.
Idag hade vi Bjurfors på besök i skolan och vi pratade bland annat om ämnet Homestyling. Att man måste vara lite försiktig eftersom det kan vara jobbigt för säljaren när man gör om för mycket, tar ner foton och personliga grejer osv. Roligt eftersom Fredrik i dagens avsnitt gick rakt på sak. Din lägenhet ser ut som SKIT, om du är villig att lägga ner pengar på homestyling, lovar jag att du får igen dom pengarna när du säljer. Undra om han kommer undan med sånt snack i Sverige också?

Jag, i tid!!!

Kategori: Allmänt

För första gången på mycket länge behövde jag inte stressa på morgonen. Var till och med tidig å råkade komma med på en tidigare buss (skulle ha åkt med några klasskompisar). Sen att jag inte hann käka frukost är en annan femma, fick packa med mig å äta på bussen.

I vecka senare

Kategori: Allmänt

En vecka sedan jag avslutade fitnessfigten å oxå sedan jag tränade mitt senaste träningspass. Har dessutom ätit fruktansvärt onyttigt i flera dagar så det var sådär smart att vänta en vecka med att ta efter bilderna och måtten. Men skit samma. Jag är nöjd med mina förändringar. Imon får jag ta mig i kragen igen å träna och börja fixa mat igen. Imon har jag dessutom min första "lektion", i studieteknik. Efter en lite kaosig introduktionsvecka (nollning) ska det bli skönt att sätta igång med själva skolan. Klassen är iallafall toppen å det känns sjukt att vi bara känt varandra i några dagar. Positivt menat. Nu måste jag sova, ska upp vid 6 imon.