emmaberndtsson

Rutiner

Kategori: Allmänt

Mindre än 1 månad kvar till dom 2 sista tentorna innan sommarlovet. Nedräkningen kan börja med andra ord. Som vanligt har jag tänkt börja plugga i flera veckor. Med betoning på tänkt. Rutiner va det här ja. Träningen har jag dock lyckats få till regelbundet hela våren. Har kommit in i ett bra flow. Maten är dock en annan femma. Idag har jag ätit bröd, bröd & lite mera bröd. På onsdag har jag iallafall varit godis/chips/cola-fri i 1 månad. Ska försöka ta tag i maten ordentligt i maj och införa en ätardag i veckan. Så att jag ändå har något att se fram emot under veckorna.
Nästa helg åker jag, syrrorna & mamma till London. Längtar. Men innan dess lite jobb, skola & träning. Imon ska jag jobba ett extra kortpass mellan 12-16 och sedan på kvällen ska jag å Kristin på bodypump. Å därefter belöna oss själva med en kväll på Pinchos ;)

Frukost innan träning

Kategori: Allmänt

Usch vilket tråkigt väder. Fast idag spelar det inte så stor roll för mig. Sitter å käkar frukost å ska strax ta bilen bort å hämta Kristin sen ska vi till Backaplan på veckans favoritpass. MageRumpaLår med Karin Björneloo. Har lyckats få med mig Pouyeh från jobbet oxå + kompis Marre. Har dock fortfarande lite ont i benen sen i måndags då Kristin lurade med mig på spinning. Så vi får se hur det här går idag :) Sedan blir det jobb mellan 16-20.10.